Ingredientul sănătăţii copilului tău, laptele matern

Alăptarea asigură bebelușului tău cel mai bun start în viață. Laptele matern, ingredientul sănătăţii copilului tău, oferă factori de nutriție și de imunitate esențiali pentru puiul tău și reprezintă o experiență de apropiere mamă-copil. Cu o expertiză de peste 30 de ani în crearea de produse pentru îngrijirea mamei și copilului, Philips AVENT vine în întâmpinarea ta şi a copilului tău cu gama Philips AVENT Natural: pompă pentru sân, biberoane și tetine, care să facă hrănirea bebelușului un proces ușor, plăcut și confortabil, atunci când tu nu eşti poţi fi lângă el.

Laptele matern este un prim aliment ideal pentru bebelușul tău, încă din primele clipe de viață. Amestecul de substanțe nutritive esențiale, anticorpi, enzime și hormoni conținut de laptele matern îi oferă puiului tău protecție naturală împotriva bolilor și infecțiilor și este mult mai ușor de digerat decât orice altă variantă de lapte.
În plus, alăptarea are efecte benefice și pentru tine: risc mai mic de cancer ovarian, cancer la sân și osteoporoză. Alăptarea ajută și la pierderea în greutate, pentru că grăsimea stocată în plus de corpul tău în timpul sarcinii se transformă în energie, pentru a ajuta la producerea laptelui matern.

Pentru momentele în care nu ești lângă bebeluș, cea mai uşoară variantă pentru tine este colectarea laptelui cu ajutorul unei pompe.

Pompa manuală de sân Philips AVENT Natural îți permite să alăptezi dintr-o poziție relaxată, confortabilă, ușurându-ți fluxul de lapte și eliminând posibilitatea apariției durerilor de spate. În plus, este dotată cu o pernă moale de masaj care conferă o senzație de căldură pe piele și stimulează reflexul de curgere a laptelui imediat după începerea pompării.

Biberonul Philips AVENT Natural este ușor de ținut și de apucat din orice poziție oferind confort maxim, chiar și pentru mânuțele mici ale bebelușului.
În plus, gâtul larg al biberonului te ajută să îl umpli şi să îl cureţi uşor, iar numărul redus de piese permite o asamblare rapidă şi simplă. Tetina biberonului are o formă asemănătoare cu a mamelonului şi facilitează alternarea alăptării cu hrănirea cu lapte matern cu ajutorul biberonului. Tetina are petale speciale de confort care măresc delicateţea şi flexibilitatea, iar cele două supape anticolici inovatoare introduc aerul în biberon și nu în burtica bebelușului, astfel încât colicii să nu mai fie o problemă.

Gama Philips AVENT Natural a fost creată pentru ca tu să-i oferi ce e mai bun bebelușului tău și pentru ca hrănirea lui să fie un moment special de care să vă bucurați împreună.

Prețuri produse*:

Pompă manuală pentru sân Philips AVENT Natural SCF330 - 238,60 lei

Biberon Philips AVENT Natural SCF690/17 (polipropilenă, 0% BPA), 125 ml: 38,16  lei

Biberon Philips AVENT Natural SCF693/17 (polipropilenă, 0% BPA), 260 ml: 42,89  lei

Biberon Philips AVENT Natural SCF671/17 (sticlă), 120 ml: 52,48  lei

Biberon Philips AVENT Natural SCF673/17 (sticlă), 240 ml: 62 lei

Tetina Philips AVENT Natural SCF651 (pentru nou-născuţi), SCF652 (flux lent), SCF653 (flux mediu), SCF654 (flux rapid), SCF655 (flux variabil), SCF656 ( pentru lichhide ingrosate): 28,58 lei

Pentru mai multe informaţii despre produse, dar şi sfaturi pentru mămici, despre alăptare şi îngrijirea copilului, intră pe pagina de Facebook www.facebook.com/PhilipsAventRomania şi pe www.philips.ro/avent .

* Preţul diferă în funcţie de magazinul de unde este achiziţionat produsul
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod