ESCAPE CLUB, NOUL REALITY-SHOW MARCA E!, ÎNCEPE DUMINICĂ, 22 IUNIE, LA ORA 22:00

Escape Club este o soap-opera reală de o oră, în cadrul căreia 12 femei şi bărbaţi îşi abandonează vieţile pentru a pleca într-o destinaţie luxoasă, pe plajele din Republica Dominicană, în căutarea unui nou destin. Noul show va avea premiera duminică, 22 iunie, la ora 22:00, numai la E!
Pentru această evadare de mare risc, cei 12 au fost aleşi dintre mii de oameni care îşi doresc să scape de viaţa lor obişnuită şi să o ia de la capăt. Li s-a oferit o şansă unică de a-şi schimba definitiv destinul: de a uita de griji şi de stres şi de a-şi lăsa în urmă locurile de muncă, relaţiile, familiile şi prietenii. Dar nu trece mult până când află că insula le-a pregătit câteva surprize şi, odată ajunşi aici, îşi dau seama că atunci când ceva sună prea bine pentru a fi adevărat - chiar aşa este! Paradisul vine cu un preţ în primul episod al show-ului Escape Club, care are premiera duminică, 22 iunie, la ora 22:00, numai la E!

Camerele de filmat înregistrează fiecare secvenţă atunci când „evadaţii” află că au fost aleşi şi că au doar câteva ore să-şi anunţe familiile, şefii şi prietenii că pleacă spre paradis şi lasă totul în urmă.
După ce începe aventura, aceştia nu mai au niciun contact cu lumea exterioară, nu mai pot folosi social media sau telefonul şi rup orice legătură cu vieţile pe care le lasă în urmă. Ajunşi la resortul exclusivist, concurenţii îşi umplu zilele pe plajă şi nopţile la petreceri şi cine la lumina lumânărilor, unde dragostea înfloreşte. Dar la Escape Club îşi vor da seama, cu toții, că noua lor viaţă pe această insulă nu este atât de perfectă pe cât sperau.

Cei 12 concurenţi care locuiesc sub acelaşi acoperiş trebuie să facă alianţe şi să construiască strategii pentru a afla care dintre ei merită cel mai mult marea evadare...
şi care trebuie să-şi facă bagajele, pentru a pleca acasă. Şi află repede că niciunul dintre ei nu poate fi vreodată complet în siguranţă, aşa că trebuie să facă tot ce pot pentru a rămâne aici de la o săptămână la alta.

La Escape Club oricine poate avea parte de un nou început şi poate deveni cine îşi doreşte, dar doar pentru o vreme. La final, doar unul dintre concurenţi va primi „marea evadare” şi va câştiga un an de libertate financiară.

Aflaţi cine va fi acesta în noua serie Escape Club, care are premiera duminică, 22 iunie, la ora 22:00, numai la E!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod