Indesit lansează Innex, noua mașină de spălat cu buton inovativ de pornire

Conform unui studiu realizat de cercetătorii Universității din Bonn, cel mai utilizat program de spălare este ciclul pentru Bumbac și Sintetice, acesta fiind ales de 70% dintre europeni.

În acest context, Indesit lansează mașina de spălat Innex, cu buton inovativ, bazată pe Tehnologia de programare Turbo, care asigură printr-o singură apăsare și în doar 2 secunde pornirea mașinii și începerea rapidă a ciclul de spălare Bumbac și Sintetice.

În plus, Innex prezintă un design funcțional cu un panou automat de navigare și cu cea mai mare ușă de pe piață, făcând încărcarea mașinii mult mai ușoară.

Mașina Innex include și 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reîmprospătare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piață, 30 de minute sau 1 oră.

Innex beneficiază de 3 opțiuni anti-pete pentru îndepărtarea eficientă a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport și un ciclu anti-miros care elimină rapid mirosurile persistente din haine.

Bazându-se pe două concepte, Delegare și Încredere, Innex garantează cel mai bun sistem de curățare de pe piață și cea mai ușoară tehnologie de utilizare, salvând timp și energie. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod