NUDE LOOK COLLISTAR - Colectia de machiaj toamna iarna 2013

CC Perfection - Universal pre-make-up concealers : Gata cu roșeaţa, tenul neuniform și imperfecţiunile! Cu noua paletă de culori pentru ten și ochi, ce vă pregătește tenul pentru aplicarea produselor de machiaj. 4 aliaţi pentru un rezultat perfect, ten uniform, textură fină a pielii și mascarea imperfecţiunilor. Pret:138 lei.

 Silk Effect Compact Powder - Universal :  O pudră transparentă potrivită pentru toate tipurile de ten, ce conferă un aspect mat, o rezistenþă mare la transfer, ascunde imperfecþiunile tenului și îl uniformizează.
Pret: 136 lei

 Silk Effect Eye Shadow :  Sporeste Frumusetea naturala a ochilor. Pret: 69 lei

Professional  Eye-Lip Pencil - Butter : Furat din trusele de machiaj ale make-up artiștilor, este un produs versatil, cu întrebuinþări multiple. Pret: 72 lei

Smoky Eyes Professional  Eye Pencil : O ediţie limitată, deosebit de ușor de aplicat, în funcţie de rezultatul dorit, pentru a obţine un efect ce variază de la natural la intens, dramatic.Pret: 72 lei

Lip Elixir Nourishing with Argan Oil : Un adevărat tratament pentru buze, îmbogăþit cu uleiuri preþioase, ce asigură o hidratare intensă și are o acþiune de elasticizare, dar și un extraordinar efect de strălucire.
Pret: 90 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod