In luna februarie ai discounturi de pana la 50% la charterele catre Antalya

In luna februarie, agentia de turism Paralela 45 ofera discounturi de pana la 50% la charterele catre Antalya. Aceasta destinatie ramane una dintre cele mai cautate de catre romani pentru vara anului 2016. Antalya este locul ideal pentru cei care doresc sa petreaca un sejur relaxant cu familia intr-unul dintre hotelurile de 4 si 5 stele. Cunoscuta drept capitala turismului din Turcia, Antalya este renumita pentru serviciile hoteliere excelente, plajele curate dar si datorita catorva obiective turistice cu incarcatura istorica: Poarta lui Hadrian, Turnul cu ceas, Moscheea Yivli, Portul vechi din Antalya etc.

Reduceri de pana la 50% la serviciile hoteliere din Antalya. Iata si lista hotelurilor din Antalya cu 50% reducere:Mardan Palace 5*, Lara

Mardan Palace este un complex de 5 stele cu vedere la Muntii Taurus si Marea Mediterana. Detine una dintre cele mai mari piscine din Europa, multe fantani, acvariu si un recif, unde oaspetii pot face snorkelling alaturi de pesti. De asemenea, se gasesc opt restaurante cu mancaruri autentice cu specific frantuzesc, thailandez, japonez, rusesc si mediteraneean. Centrul de lux spa ofera terapii exotice, un centru de fitness ultramodern, sala de meditatie cu vedere la piscina interioara si un centru de infrumusetare si tratament.

Aydinbey Famous 5*, Belek

Addinbey Famos Resort este un complex de lux de pe malul marii, cu doua piscine in aer liber, o piscina interioara, spa, teren de tenis, centru de fitness, volei, sauna, baie tureasca,

discoteca si multe alte facilitati.

Camerele si restaurantele à la carte surprind oaspetii prin bun gust si varietate.

Club Felicia Village 5*, Side

Situat la malul marii, Hotel Club Felicia Village va pune la dispozitie restaurante si baruri, cafenea, piscina exterioara si interioara, sauna, baie turceasca, centru fitness, basket, aerobic, gimnastica in apa, boccia, darts, club si loc de joaca pentru copii, discoteca, spectacole in timpul serii si multe altele, toate intr-un cadru de vis.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod