Împreună pas cu pas pentru bucătăria familiei tale

Bucătăria este centrul unei familii, locul în care se adună toată lumea la final de zi, locul unde se iau decizii și se stabilesc noi obiective.
Indiferent de numărul membrilor familiei sau de spațiul pe care îl ai la dispoziție, LEROY MERLIN îți vine în întâmpinare cu 3 serii de mobilier modulabil pentru bucătaria la care visezi.  
#SfatulLeroyMerlin: Înainte de a alege modelul bucătăriei este important să îți cunoști foarte bine spațiul astfel încât să selectezi și să aranjezi corect corpurile de mobilier care să îți ofere comoditate, ușurință de mișcare și să te ajute la economisirea spațiului. 

SERIA SPRING - Bucătării pentru spații restrânse 

Spațiul și bugetul sunt prioritare în luarea unei decizii care vizează achiziția unor noi piese de mobilier.
Din acest motiv, seria de mobilier modulabil SPRING este potrivită pentru spații mici, economice, cum sunt unele bucătarii de aparatament. Deși aceste piese sunt compacte, ele îți oferă suficient spațiu de depozitare, iar nuanțele clasice de lemn: cireș, prun, mesteacăn, sunt ușor de integrat în orice stil. 
 

SERIA DELICE – Bucătării pentru spații largi 

Dacă ai un spațiu generos în bucătărie, ai mai multe opțiuni de configurare a mobilierului: îl poți dispune drept sau pe colț în funcție de nevoile tale și de restricțiile utilitare.
Seria versatilă DELICE îți oferă posibilitatea să îți configurezi mobilierul exact așa cum îți dorești, cu dulapuri verticale înalte, dulapuri semi-transparente cu uși de sticlă, dulapuri special concepute pentru integrarea cupotorului și a altor electrocasnice, etc.
Seria DELICE este disponibilă în mai multe culori: sonoma gri, sonoma, verde, alb lucios, wenge, lemn alb menite să aducă un aer fresh casei tale. 
 

SERIA OLIVIA – Îmbină relaxarea cu utilul 

În cazul în care preferi un stil rafinat sau ai o bucătărie deschisă către living, este important să păstrezi în permanență echilibrul între funcțional și estetic pentru a construi o ambianță de care să te îndrăgostești.
Mai mult decât atât, inclusiv cei care vor veni în vizită vor fi fermecați de armonia ansamblului.  
Seria de mobilier modulabil OLIVA este punctul de pornire pentru construirea unui spațiu decupat din revistele de decorațiuni. Tonurile pastelate și nuanțele naturale de stajar și antracit vor conferi bucătăriei un aspect elegant, sofisticat și versatil.

Alege-ți stilul care ți se potriveste și fii designer de interior la tine acasă! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod