12 cele mai comune motive de ceartă într-o căsnicie

12 cele mai comune motive de ceartă într-o căsnicie

„Împreună pentru totdeauna, la bine și la rău”. Așa începe povestea unei vieți fericite în doi, cu promisiuni pe termen lung și cu multă dragoste în suflet. Însă viața în doi nu este presărată doar cu experiențe frumoase.
Treceți și prin situații mai puțin plăcute, tensionate sau mai dificil de gestionat. Însă multe dintre ele nu sunt atât de grave precum par dacă nu pui totul la suflet și dacă ai o comunicare bună cu partenerul.
Dacă eșți într-o relație în care te simți bine, îl iubești cu adevărat pe cel de lângă ține și nu îți poți imagina viitorul fără el, atunci nu trebuie să lași micile conflicte să vă perturbe fericirea. Sfatul meu este să fii atentă la acele motive care nu pot fi trecute cu vederea și care ar putea să va afecteze căsnicia.

Cele mai comune motive de ceartă în căsnicie

Diferențele de personalitate

Uneori, diferențele de personalitate sunt o problemă cât se poate de reală în cuplu.
Fiecare are partea lui de dreptate, iar unele lucruri nu pot fi înțelese. Dar ce faceți în momentul în care alegeți să fiți într-o căsnicie? Oamenii nu își aleg parteneri alături de care nu se simt bine. În mod sigur nu este nici cazul vostru…, iar micile diferențe pot fi clarificate. Acordați-vă timp și încredere și încercați să priviți lucrurile și din perspectiva celuilalt.

Grupul de prieteni

E inevitabil să nu-ți placă cineva din grupul lui de prieteni, însă trebuie să vă gândiți că orice conflict, indiferent cât de mic este, poate crea adevărate neplăceri la întâlnirile pe care le aveți cu prietenii voștri.
Așadar, încercați amândoi să fiți mai permisivi, acceptați oamenii așa cum sunt și nu căutați să judecați după propriile standarde.

Lipsa intimității

Foarte multe probleme în cuplu apar din cauza neînțelegerilor din dormitor. De fapt, problemele apar când cei doi nu mai petrec aproape deloc timp în același dormitor. Viața sexuală este foarte importantă, motiv pentru care amândoi trebuie să fiți deschiși. Să comunicați despre lucrurile care nu vă plac, să va acordați timp, să încercați lucruri noi și, de ce nu, să ieșiți din zona de confort.

Infidelitatea

Încrederea se câștigă în timp, însă se poate pierde într-o clipă.
Infidelitatea este unul dintre cele 12 motive de ceartă într-o căsnicie. Nu este ceva peste care poți trece imediat și în mod sigur nu este ușor de acceptat. Să înșeli sau să fii înșelat implică o lipsă de încredere și respect fără de care o căsnicie nu poate rezista. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod