IL PASSO Men: Look-uri esențiale în sezonul toamnă-iarnă 2013/2014

Deși până acum designerii ne-au obișnuit cu piese clasice în ceea ce privește încălțămintea masculină, în acest sezon propunerile ies din tipare și garantează un plus de personalitate în ținutele domnilor. Stilul rock-metal pare să guverneze în acest sezon, alături de pantofii cu combinații inedite de tipuri de piele sau accesorii. The all time classics – pantofii de ceremonie se regăsesc și ei printre propunerile designerilor. Iată câteva dintre look-urile cheie ale modei masculine în sezonul toamnă / iarnă 2013/2014, în viziunea IL PASSO.

The Warrior

Imaginea bărbatului din acest sezon devine și mai puternică odată cu influențele de motor din încălțămintea propusă de designeri.

Accesoriile metalice, precum cataramele sunt prezente în modele diverse de pantofi și bocanci și creează acea imagine de bad boy atât de dorită.  Bocancii înalți se regăsesc în propunerile designerilor în acest sezon și completează perfect orice ținută casual masculină. Pentru un plus de stil, acest tip de bocanci se găsește și în combinații de culori contrastante, precum negru și cognac.

 Fashionable Guy

Toamnă-iarnă 2013/2014 este un sezon extrem de ofertant pentru bărbații care vor să iasă în evidență prin alegerile vestimentare.
Au la dispozitie pantofi și ghete lucrate din combinații de piele și piele întoarsă sau piele perforată. Vor putea de asemenea lucra cu accesoriile inedite ale sezonului: șirete colorate sau tălpi atipice.  Pentru un fashion statement clar, sezonul rece vine cu propuneri de culori neașteptate pentru această perioadă în moda masculină, precum bordeaux, verde, gri sau cognac.

The Noble

Bărbatul care preferă eleganța clasică poate apela și de această dată la pantofii negri sau maro, din piele de calitate, care amintesc de vremurile gentlemen-ilor perfecți.  Ținutele de seară pot fi perfect completate cu pantofii de ceremonie din lac, sau cu detalii de lac, sau mai noii loaferi  fără șiret, ultra eleganți.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod