Cristina de la Impact, mămică de gemeni

Cristina Haios, solista fostei trupe "Impact", a adus pe lume doi băieței. Aceștia s-au născut prematur și se bucură de toată atenția părinților lor.
 
După un travaliu care a durat aproape 24 de ore, cântăreaţa a născut duminică, aducând pe lume doi băieței gemeni. Anunțul a fost făcut pe Facebook de soțul ei, Gabriel Bălan. Acesta a publicat şi o fotografie cu cei doi micuţi, Toma David şi Matei Nikolas. 
 
 

Deşi s-au născut prematur, cei doi micuți se simt foarte bine. "Amândoi respiră natural și n-au necesitat incubație la naștere. Mămica – sănătoasă și fericită. Tăticul... buimac și în al noulea ceeeer! (…) Începând cu ora 19:10, pot spune că am <<o familie de trei lei>>, Cristina fiind născută pe 19 august. Încă nu-mi vine să cred că sunt tătic... de gemeni!! Un alt vis devenit realitate! Sunt un om norocos și binecuvântat, asta este clar. Soția mea scumpă este o eroină în cel mai adevărat sens al cuvântului, dând naștere celor două minuni în mod natural, fără niciun fel de analgezic. Azi pot spune cu tot sufletul că sunt un om FERICIT! În partea stângă îl avem pe Toma David Bălan (născut la 19:10, 1350g), iar în partea dreaptă îl avem pe Matei Nikolas Balan (născut la 19:17, 1550g). Bun venit pe lume, măzăricilor! Mami și tati vă iubesc enooorm!!", a scris pe Facebook soțul Cristinei.
 
 

După anunţul lui Gabriel, cântăreața a scris și ea câteva cuvinte: "Gata, avem doi băieței minunați și sănătoși! S-au născut la 19:10 și 19:17, natural și fără anestezie. Asta da experiență! Doi leuți cu plămâni puternici, care în ciuda prematurității, respiră singuri și sunt peste cuvinte de iubiți!".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod