IGIENOL – dezinfectant universal pentru locuinţă, care nu conţine hipoclorit de sodiu

Ca răspuns la nevoia consumatoarelor din România de a avea o casă curată şi ferită de microbi, virusuri şi bacterii care ar putea afecta sănătatea familiilor lor, fără să folosească produse pe bază de hipoclorit...
Ca răspuns la nevoia consumatoarelor din România de a avea o casă curată şi ferită de microbi, virusuri şi bacterii care ar putea afecta sănătatea familiilor lor, fără să folosească produse pe bază de hipoclorit de sodiu (“clor”), compania Interstar Chim lansează dezinfectantul pentru suprafeţe: IGIENOL.

IGIENOL omoară 99.9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa), virusuri (precum Adenovirus, un virus cu rezistenţă mare la dezinfectanţii uzuali şi Poliovirus) şi fungi (Candida albicans şi Aspergillus niger – aşa numitul “mucegai”).
Capacităţile sale de dezinfectare sunt testate şi certificate de Institutul Cantacuzino şi Institutul Naţional de Virusologie Ştefan S. Nicolau conform standardelor internaţionale în vigoare.


IGIENOL, fără să conţină hipoclorit de sodiu, este un produs dezinfectant universal care nu atacă suprafeţele şi nu irită pielea sau căile respiratorii. Produsul poate fi folosit pentru toate zonele din casă, precum podelele din baie şi bucătărie sau vasul de toaletă şi chiar pe suprafeţe care necesită o îngrijire specială precum lemnul (inclusiv parchetul).
În plus, Igienol poate fi utilizat pentru curăţarea şi dezinfectarea obiectelor cu care oamenii intră în contact direct: telefon, tastatură, mouse, clanţă sau întrerupător, inclusiv pe lucrurile pe care le ating copii: oliţa, cădiţa de baie sau jucăriile.
Produsul este comercializat în recipiente de 1L, în două variante de parfum: Pine Fresh şi Red Fresh.

Preţul pentru sticla de 1 litru variaza între 10 şi 12 lei, în funcţie de super/hyper marketul care îl comercializeaza.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion pe 18 Aug 2019, 09:39
    Mda

    Si ce contine totusi?? Aceste produse "fara clor" ce contin de fapt? Nu scire nicaieri nici macar pe prospectul produsului scris EXTREM DE MIC!! Cam dubios? "Nu contine clor" ok, got it! Dar care este continutul de fapt? Noaptea mintii si spalarea pe creieri!

    0
    0

  • anita pe 27 Sep 2012, 18:35
    cumparare

    cum as putea sa intru in posesia produselor imi doresc tare mult sa le am va multumesc astept raspuns cat mai repede

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod