Gateste mai mult si mai usor cu Tefal Sensorielle

Noua generatie de produse Tefal Sensorielle te lasa sa uiti de tigaie si sa iti dedici intreaga atentie pentru a gati cel mai gustos. De acum nu mai trebuie sa eviti instrumentele metalice atunci cand gatesti si nici nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei zgaria tigaia si o vei strica. Datorita noului strat anti-aderent Intensium, de doua ori mai rezistent, produsele Tefal vor sta in bucataria ta de doua ori mai mult decat alte produse asemanatoare.

Noua generatie de produse Tefal Sensorielle te lasa sa uiti de tigaie si sa iti dedici intreaga atentie pentru a gati cel mai gustos. De acum nu mai trebuie sa eviti  instrumentele  metalice atunci cand gatesti si nici nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei zgaria tigaia si o vei strica. Datorita noului strat anti-aderent Intensium, de doua ori mai rezistent, produsele Tefal vor sta in bucataria ta de doua ori mai mult  decat alte produse asemanatoare.

Vei gati mai sanatos si mai gustos, pentru ca nu ai nevoie de ulei.

Noile baze Tefal permit o conductie uniforma a caldurii, datorita formei de matrice pe toata suprafata de incalzire. Iar stratul din interior, consolidat vizibil cu material holografic de adancime, ajuta la omogenizarea caldurii in interiorul vasului. Tefal iti promite si mai putin timp pierdut cu spalatul vaselor, garantand ca nici un strop de mancare arsa nu va ramane lipita de tigaie. Vasele din gama Tefal Sensorielle sunt foarte usor de spalat de mana, dar pot fi oricand curatate si in masina de spalat vase.  La fel ca toate produsele Tefal, produsele Sensorielle au indicatorul de caldura atat de util oricarei gospodine, care te anunta cand poti incepe sa gatesti.

Tefal Sensorielle se gaseste in doua culori: rosu cireasa si rosu metalic nobil.
Designul elegant, dar si eficient al lui Sensorielle iti va infrumuseta bucataria. Sensorielle este acoperit la exterior de un email stralucitor, care va ramane asa multa vreme, datorita rezistentei la socuri si calitatii foarte bune a materialului folosit. Noua generatie de produse Tefal a fost creata special pentru a te ajuta sa economisesti timp si bani. Produsele Sensorielle sunt rezistente, durabile si tehnologia inovatoare pe care se bazeaza te ajuta sa gatesti cel mai gustos, pastrand savoarea alimentelor fara a adauga pic de grasime.  Produsul poate fi achizitionat din magazinele de specialitate.
Pret: nerecomandat. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod