Gateste gustos si sanatos in noul an, cu ajutorul promotiei Electrolux

Electrolux a dat startul promotiei „Gateste gustos, gateste cu abur”, prin intermediul careia persoanele care achizitioneaza un cuptor cu abur marca Electrolux primesc un kit cu retete special gandite pentru a gati gustos si sanatos. Promotia se incheie la 31 mai 2016.
In campanie se pot inscrie cei care achizitioneaza un cuptor cu abur marca Electrolux, online sau din magazinele participante la promotie, platind integral sau in rate achizitia efectuata. Produsele trebuie sa fie importate de Electrolux pentru comercializarea pe piata romaneasca.

Dupa achizitie, produsul trebuie inregistrat pe http://www.electrolux.ro/Support/Product-registration/. In termen de 14 zile calendaristice de la data inregistrarii produsului, cumparatorul va primi prin posta un kit cu retete.
Data limita de inregistrare a achizitiei facute in campania „Gateste gustos, gateste cu abur” este 15 iunie 2016. Dupa aceasta data, kitul cu retete nu mai poate fi revendicat.

Chiar daca nu ai mai gatit cu abur pana acum, este foarte simplu, iar posibilitatile sunt infinite.

Special pentru tine, Electrolux a dezvoltat un kit care contine 104 retete internationale, de gatit la abur, dar si informatii practice de folosire a acestui tip de cuptor.

Pentru a asigura celor dragi o alimentatie sanatoasa, fara a face compromisuri in materie de gust, apeleaza la secretul bucatarilor profesionisti: combinarea caldurii conventionale cu aburul.
Aceasta tehnica sta la baza cuptoarelor cu abur de la Electrolux, care nu doar pastreaza aroma naturala, gustul, culoarea si textura alimentelor, dar si valorile nutritive.

Cuptoarele cu abur de la Electrolux combina metodele gatitului traditional cu beneficiile aburului, pentru a asigura o aroma aparte preparatelor si pentru a le pregati intr-un mod foarte sanatos si rapid.

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania care au implinit 18 ani pana la data de 15 ianuarie 2016.

Gateste gustos si sanatos, cu ajutorul cuptoarelor cu abur de la Electrolux si al kit-ului cu retete gandite special pentru acestea!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod