David Bowie a refuzat o colaborare cu Coldplay. Vezi de ce!

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, i-a propus celebrului David Bowie să colaboreze împreună la o piesă, însă a fost refuzat.

Solistul trupei Coldplay i-a scris o scrisoare lui David Bowie mai demult pentru a-i propune o colaborare, însă răspunsul cântăreţului a fost unul destul de simplu: "Nu prea este o piesă bună, nu-i aşa?" David Bowie era foarte selectiv în privinţa colaborărilor şi nu le accepta decât pe cele pe care le consideră potrivite statutului său, după cum declarau apropiaţi ai artistului.

Cu toate acestea, întreaga trupă Coldplay a fost devastată la auzului veştii decesului lui David Bowie care a pierdut lupta cu viaţa săptămâna trecută, după o bătălie acerbă cu cancerul.



În prezent, milioane de fani semnează o petiţie pentru a-l împiedica pe Kanye West să înregistreze un album tribut David Bowie.

Campania a fost lansată de Peter Pirahna şi îi este adresată rapper-ului cu textul "David Bowie a fost unul dintre cei mai importanţi artişti ai secolelor 20 şi 21, prin urmare este un sacrilegiu să permiţi ca acest lucru să fie distrus de Kanye West".

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod