Gata în 3 minute! Noul încălzitor pentru biberoane Philips AVENT SCF355

După 30 de ani de experienţă în domeniul hrănirii bebeluşilor, Philips AVENT înţelege cât de important este pentru fiecare mămică să aibă un copil sănătos şi fericit, care să se bucure de toate beneficiile oferite de laptele matern, chiar şi după ce acesta este colectat şi încălzit.
Noul încălzitor pentru biberoane Philips AVENT SCF355 te ajută la încălzirea laptelui sau a alimentelor, precum şi la dezgheţare în cazul în care surplusul de lapte matern a fost congelat. Ai nevoie de doar 3 minute pentru ca laptele pentru puiul tău să fie încălzit delicat şi uniform, fără a-şi pierde din calitate.

Philips AVENT vine în ajutorul părinţilor care nu vor să îi lase pe cei mici să aştepte prea mult când plâng de foame, mai ales atunci când se trezesc în mijlocul nopţii. Cu noul încălzitor pentru biberoane Philips AVENT, ai nevoie de doar 3 minute pentru a încălzi până la 150 ml de lapte şi până la 5 minute pentru conţinutului unui biberon de până la 330 ml.

Noul Philips AVENT SCF355 este un ajutor practic până când cel mic împlineşte vârsta de doi anişori, indiferent dacă bebeluşul tău se află în perioada în care se hrăneşte doar cu lapte sau dacă a trecut la diversificare.
Cu noul încălzitor pentru biberoane încălzeşti rapid şi uniform nu numai laptele, ci şi alimentele pentru micuţul tău. Philips AVENT SCF355 are o setare specială pentru încălzirea rapidă a alimentelor pentru ca tu să poţi încălzi şi mâncarea solidă pentru hrănirea celui mic. Mai mult, pentru momentele în care vrei să dezgheţi surplusul de lapte păstrat în congelator, poţi folosi setarea specială pentru o decongelare uniformă, mai comodă decât cea realizată sub un jet continuu de apă.

Philips AVENT sprijină mămicile care doresc ca bebeluşul lor să se bucure cât mai mult timp de beneficiile laptelui matern.
De aceea, noul încălzitor pentru biberoane Philips AVENT are încorporată o tehnologie pe bază de bain marie. Tot ce trebuie să faci este să pui apa în vasul pentru încălzire şi biberonul cu lapte în acea apă şi, în funcţie de setarea pe care o alegi, laptele se va încălzi sau decongela uniform. Astfel se evită formarea punctelor fierbinţi, iar laptele se încălzeşte treptat şi îşi păstrează calitatea pentru ca tu să îi oferi tot ce este mai bun celui mai preţios membru al familiei.

Mai mult, noul încălzitor de biberoane Philips AVENT SCF355 este extrem de uşor şi intuitiv de folosit.
Primul pas este să umpli încălzitorul cu apă potabilă. Apoi, indiferent că vrei să încălzeşti lichide sau alimente sau să dezgheţi laptele, selectezi setarea adecvată cu o simplă rotire de buton.


Este extrem de important să ştii exact cât timp trebuie să laşi laptele la încălzit. Pentru a avea mereu la îndemână informaţiile despre timpul corect de încălzire şi dezgheţare, în manualul de utilizare al noului Philips AVENT SCF355 găseşti un tabel cu intervalele de referinţă.

Noul încălzitor pentru biberoane este compatibil cu gamele Philips AVENT de biberoane şi recipiente pentru păstrarea laptelui sau a alimentelor pentru bebeluşi.

Noul încălzitor pentru biberoane Philips AVENT SCF355 – 167,01 lei*

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod