“Fetească Regală & Pinot Gris 2013” de la Crama Avincis - premiata la „Concours Mondial de Bruxelles”

Vinul alb “Fetească Regală & Pinot Gris 2013”, de la Crama AVINCIS, a câștigat medalia de argint la „Concours Mondial de Bruxelles”, una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de vinuri. În cadrul ediției din acest an a celebrului concurs dedicat vinurilor, “Fetească Regală & Pinot Gris 2013” a încântat papilele gustative și inimile juraților, astfel că a fost considerat unul dintre cele mai bune vinuri aflate în competiție.   

“Fetească Regală & Pinot Gris 2013” a luat naștere în 2011 la Crama AVINCIS de pe Domeniul Vila Dobruşa, prin uniunea dntre două soiuri de viță-de-vie: o doamnă cu sânge regal, matură și înteleaptă” (soiul de viță-de-vie Fetească Regală) și „un domn tânăr și jucăuș” (vița-de-vie tânără Pinot Gris).
Rezultatul acestei combinări unice și echilibrate de soiuri este un vin elegant, cu o savoare încântătoare. Fetească Regală reprezintă 30% din această întrepătrundere de soiuri, iar restul de 70% este Pinot Gris.

Pe Domeniul Vila Dobruşa - Drăgăşani, pasionaţii de vinuri pot vizita noua cramă proiectată de arhitectul Alexandru Beldiman, care se remarcă prin arhitectura modernă şi inedită, pot lua parte la degustări de vinuri şi la evenimente exclusiviste. De asemenea, infrastructura vitivinicolă este perfectă şi pentru evenimente corporatiste, teambuilding-uri sau întâlniri de afaceri, dispunând de o capacitate de cazare de 28 de locuri, în camere duble ultramoderne.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod