Expoziție de costume populare românești și atelier interactiv, de Ziua Internațională a Iei

Restaurantul La Bordei și Atelierul de creație by Ionela Bran organizează vineri, 23 iunie în intervalul orar 12:00-18:00 o expoziție de costume populare românești și un atelier interactive, prilejuite de Ziua Internațională a Iei. Vizitatorii vor asista la coaserea unei ii și la săvârșirea unei icoane pictate pe lemn, în atmosfera inspirată, conținând elemente originale dacice, a restaurantului La Bordei.

Restaurantul La Bordei propune participanților să experimenteze un meniu tradițional românesc, dar și preparate dacice, mai puțin cunoscute.

Sunt disponibile două variante de meniu cu 20 sau 39 de lei, pentru ca doritorii să se poată convinge de calitatea și savoarea preparatelor culinare.

Vor fi expuse spre vânzare obiecte vestimentare dar și mici piese de mobilier din lemn, realizate cu ajutorul materialelor moderne și sigure, dar folosind tehnici și motive tradiționale. La tombola organizată cu acest prilej, premiul cel mare va fi o ie oferită de Atelierul de Creație by Ionela Bran. Accesul publicului va fi liber. Restaurantul La Bordei se află în imediata apropiere a AFI Cotroceni Mall, în incinta Cotroceni Business Center.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod