Moduri elegante în care să porți pantalonii scurți. 20 de ținute

Dacă vrei să porți cât mai des pantalonii scurți, atunci trebuie să știi cum să-i asortezi pentru a obține ținute sofisticate. Descoperă 20 de idei
Integrați de obicei în ținute casual în zilele firbinți de vară, asociați cu tricouri și sandale cu talpă joasă, espadrile sau teniși, pantalonii scurți pot face la fel de ușor parte din ținute ceva mai sofisticate. Îi poți purta cu pantofi cu toc, cu sacouri, cămăși și topuri elegante. Iată câteva moduri în care poți integra pantalonii scurți în ținute deosebite:

Pantaloni scurți de blugi, pantofi cu toc și sacou

Vrei să ieși cu prietenele în oraș, dar nu ai chef să porți rochii, fuste sau alte piese vestimentare pretențioase? Poți foarte simplu să-ți creezi o ținută numai bună pentru o petrecere informală cu ajutorul unei perechi de pantaloni scurți din denim. Asortează-i cu un top elegant, un sacou și pantofi cu toc.
Vei obține un look deosebit.

Pantaloni scurți cu paiete

O altă variantă de a transforma pantalonii scurți în piesa de rezistență a ținutei tale este aceea de a opta pentru un model special. De exemplu, pantalonii scurți acoperiți cu paiete sunt perfecți pentru o ținută sexy, dar și relaxată de seară. Îi poți asocia cu o cămașă sau o bluză delicată, cu model simplu, pentru a nu eclipsa strălucirea pantalonilor tăi.

Pantaloni scurți și cămăși

Pentru ca pantalonii scurți să arate sofisticat trebuie să-i porți cu topuri care aduc un plus de rafinament ținutei. O cămașă elegantă este cea mai bună alegere pentru a compune o ținută deosebită împreună cu pantalonii scurți.
Un colier statement este un accesoriu care te va ajuta să adaugi un plus de culoare ținutei tale.

Pantaloni scurți cu talie înaltă 

Deși poți include chiar și pantalonii scurți din blugi în ținutele tale elegante, pantalonii scurți din stofă, cu talie înaltă, sunt ideali pentru un look rafinat. Poartă-i cu pantofi cu toc și topuri care se bagă în pantaloni. Îți vor pune talia în evidență și vor crea iluzia unor picioare lungi dacă ești minionă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod