Experții curățeniei, Cif și Domestos

Ca în fiecare an, experții curățeniei, Cif și Domestos, nu te lasă singură. Și pentru ca tu să ai mai mult timp plimbări și pentru o garderobă nouă de iarnă, iată sfaturile noastre pentru o curățenie în timp record:
Ca în fiecare an, experții curățeniei, Cif și Domestos, nu te lasă singură. Și pentru ca tu să ai mai mult timp plimbări și pentru o garderobă nouă de iarnă, iată sfaturile noastre pentru o curățenie în timp record:

Bucătăria ar trebui să fie ultimul loc unde să ne facem griji din cauza microbilor. Este încăperea cu mâncăruri savuroase și deserturi delicioase, mereu curată și strălucitoare.

  • Începem să ferim bucătăria de microbi prin păstrarea lavetelor curate. Bureții și lavetele folosite la curățat sunt cele mai predispuse la înmulțirea bacteriilor. Da, chiar și mai mult decât coșul de gunoi. Dezinfectează regulat cu Domestos și bureții și lavetele, iar la urmatoarea utilizare clătește-le cu apă.
    Poți proceda la fel și în cazul coșului de gunoi.

  • Frigiderul adună mirosuri neplăcute după un timp. Dezgheață-l și curăță-l cu Cif Spray pentru bucătărie. Mirosurile neplăcute și murdăria vor dispărea.

  • Cei din familie sunt topiți după fripturile și tartele care ies din cuptorul tău? Ei nu trebuie să știe că acesta se murdărește de pete dificile, grăsime sau mâncare arsă. Te ajută Cif Spray Degresant să faci mizeria nevăzută.

Când ajungi în sufragerie sau în dormitor te gândești la petrecerile cu prieteni și cu vin fiert? Sau la weekend-urile dedicate serialelor, cu o ciocolată caldă?

  • Îți dai seama că ai neglijat curățarea perdelelor pentru că praful de pe galerii și de pe șinele de susținere este vizibil? Ferește-te de bacteriile cauzate de praf cu ajutorul lui Cif Cream.

  • Ești adepta jaluzelelor din plastic și crezi că ai scăpat de bacterii? Uită-te mai atentă: murdăria e la ea acasă.
    Cif Cream Ultra White te salvează și de data aceasta.

  • Îți place să ai sufrageria plină cu flori? Igienizează vazele pentru ca florile să îți reziste mai mult. Spală cu Domestos diluat, clătește, apoi bucură-te de varietatea de culori din buchetele tale.

  • Petrecerile cu prietenii acasă și fumul dens de țigără lasă și alte urme în plus față de cearcănele de a doua zi. Mirosul neplăcut de țigară poate fi simțit mult timp dacă obișnuiești să cureți scrumiera doar cu apă. Folosește Cif Cream Pink sau Lila care îi vor conferi un parfum proaspăt.

Baia se dezinfectează zilnic – este o regulă deja adoptată de tine, nu mai revenim asupra ei. Pariu, însă, că îți dezvăluim câteva secrete pe care nu le știai?

  • De exemplu: Tu speli și clanțele, robinetele, chiuveta, cada și faianța din jurul lor cu un burete înmuiat în Domestos 24H PLUS diluat? Dacă nu, ar fi cazul să te apuci de treabă pentru că microbii ajung foarte ușor de pe mâini pe aceste suprafețe.

  • Suntem siguri că speli regulat gresia din baie, însă mopul și găleata sunt igienizate? Toarnă Domestos 24H PLUS diluat în găleată, înmoaie mopul timp de o oră și apoi clătește.

  • Băile lungi și relaxante sunt o plăcere când termometrul arată 0 grade afară.
    Menține cada curată în permanență, îndepărtând urmele de săpun și depunerile de piatră cu Cif Spray Anti-calcar, dacă ai cadă din plastic. Dacă te răsfeți într-o cadă emailată, aceasta poate fi curățată cu Cif Cream.

  • Dacă scurgerea este înfundată, ia-ți gândul de la produsele complicate de desfundat. Toarnă Domestos 24H PLUS concentrat în sifon și ai rezolvat problema.

Acum deții cele mai utile secrete de curățenie, direct de la experți. Casa ta va străluci de curățenie într-un timp record.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod