Elmiplant GENOVATE–Natura îți dezvăluie cel mai frumos chip

Natură, ştiinţă, inovaţie, viziune, eficienţă, siguranţă – cuvinte-cheie ce stau la baza celei mai noi game Elmiplant. Regenerare.Rezultate. Celule stem din plante. GENOVATE
Natură, ştiinţă, inovaţie, viziune, eficienţă, siguranţă – cuvinte cheie ce stau la baza celei mai noi game Elmiplant. Regenerare, rezultate, celule stem din plante GENOVATE gama ce reactivează tinereţea. Repararea pielii? Uită de acest concept! Noile produse ajută mecanismele proprii ale pielii să îşi stimuleze acţiunea regenerativă.

Cremă antirid regenerantă de zi SPF 15 Genovate, Elmiplant – 27 lei


Atingerea catifelată a unei creme ce are la bază activul natural inovator+RESISTEM™, care ajută la eliminarea toxinelor, la creşterea duratei de viaţă a celulelor şi regenerarea ţesuturilor. Aplicată zilnic pe pielea curăţată, crema de zi Genovate protejează tenul de factorii nocivi precum soarele, poluarea etc., ajutând pieleasă-şi recapete luminozitatea şi aspectul tânăr.
Textura fină asigură o absorbţie rapidă a produsului, crema de zi Elmiplant fiind o excelentă bază pentru machiaj. După o lună de utilizare regulată, pielea devine mai fermă, adâncimea ridurilor fiind vizibil diminuată. Crema nu conţine parabeni, parafine sau coloranţi.

Cremă antirid regenerantă de noapte Genovate, Elmiplant – 27 lei

Noaptea, în timpul somnului, pielea este activă, relaxată şi pregătită să absoarbă toate ingredientele binefăcătoare din produsele cu care este hrănită. Tocmai de aceea aplicarea unei creme de noapte înainte de culcare este un must pentru ritualul de îngrijire a tenului. Noua cremă antirid regenerantă de noapte Genovate acţionează de la prima aplicare – pielea este mai hidratată, devenind suplă şi catifelată.
Datorită complexului+RESISTEM™, unactiv natural inovator, după o săptămână de folosire regulată tenul va spune “mulţumesc”: semnele de oboseală sunt diminuate, iar pielea este revigorată, având aspect mai tânăr. După patru săptămâni de aplicare a cremei de noapte Elmiplant, pielea devine mai fermă, iar numărul şi adâncimea ridurilor sunt vizibil diminuate. Produsul nu conţine parabeni, parafine sau coloranţi.

Serum antirid regenerant pentru ochi Genovate, Elmiplant – 22 lei


Cu o textură fină, uşoară, noul ser pentru ochi Elmiplant, pe bază de celule stem din plante, se absoarbe rapid în piele, iar efectele benefice încep să se simtă încă de la prima aplicare: conturul ochilor este mai hidratat, pielea devenind mai suplă şi catifelată.
O singură săptămână de utilizare şi zona sensibilă din jurul ochilor îşi recapătă luminozitatea şi aspectul tânăr. Folosit regulat, aplicat dimineaţa şi seara, timp de patru săptămâni, serul Genovate îşi dezvăluie puterile asupra frumuseţii pielii – conturul ochilor devine maiferm, iar ridurile şi pungile inestetice de sub ochi sunt vizibil diminuate. Produsul are la bază ingredientul+RESISTEM™, un activ natural inovator şi este recomandat tuturor tipurilor de piele – nu conţine parabeni, parafine sau coloranţi.

Serum intensiv antirid regenerant Genovate, Elmiplant – 30 lei


Hidratare în profunzime, textură fină, întinerire naturală pentru piele şi spirit, pentru cănatura îţi dezvăluie cel mai frumos chip. Noul serum antirid din gama Genovate are la bază complexul+RESISTEM™, un activ natural inovator.
Pe  bază de celule stem din plante, cu o formulă ultra-concentrată, produsul acţioneză în profunzimea epidermei, lăsând tenul catifelat, suplu şi hidratat. Textura lejeră permit eabsorbţia rapidă, serumul fiind, pe lângă un produs de îngrijire de top, o excelentă bază pentru machiaj. Rezultatele se văd la scurt timp după startul utilizării regulate: semnele oboselii tenului sunt diminuate, pielea îşi recapătă luminozitatea şi aspectultânăr, devine mai fermă, în timp ce ridurile sunt vizibil diminuate. Serumul Elmiplant nu contine parabeni, parafine sau coloranţi.

Întinerire naturală pentru piele şi spirit! www.elmiplant.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod