Electrolux lanseaza Ideas Lab: Idei inovative pentru orice bucatarie

In intreaga lume se observa o schimbare in obiceiurile de alimentatie - oamenii sunt mai informati in privinta dietelor echilibrate si tot mai multi opteaza pentru hrana sanatoasa, plina de nutrienti. In acest context, Electrolux lanseaza Ideas Lab, un proiect la nivel global, in care se poate inscrie oricine are idei inovatoare care sa ii inspire pe toti, pentru a realiza preparate mai gustoase si mai sanatoase, in bucatariile proprii. Cea mai apreciata idee va deveni realitate si va castiga 10.000 euro.
Suntem din ce in ce mai pasionati de ceea ce mancam: cautam cele mai interesante produse locale, impartasim fotografii in Social Media cu mesele noastre de zi cu zi, vizitam lumea in cautarea gustului perfect si cumparam multe carti de bucate, pentru a ne inspira. Insa, in acelasi timp, resursele de hrana au devenit unele dintre cele mai mari amenintari globale. Mancarea irosita si emisiile de dioxid de carbon sunt in crestere; obezitatea, diabetul si malnutritia reprezinta, de asemenea, probleme actuale.

Electrolux, unul din liderii globali de electrocasnice, promoveaza alimentatia sanatoasa pentru un stil de viata mai bun si doreste sa previna risipirea alimentelor la nivel global, de aceea lanseaza Ideas Lab, pentru a aduce inovatia in alimentatie.
Pasiunea pentru hrana poate fi ingredientul cheie pentru un viitor mai sanatos, sustenabil, pornind din fiecare bucatarie.

„Prin intermediul proiectului Electrolux Ideas Lab, dorim sa incurajam oamenii creativi sa isi expuna ideile inovatoare, care sa devina proiecte de un real ajutor in bucatariile din intreaga lume. Competitia este pentru cei care doresc sa isi duca idelie mai departe, pana la implementare”, a spus Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

Cum te inscrii

Povesteste-ne despre ideea ta creativa, pentru a aduce inovatia in alimentatie si in bucatarie, intr-un video de 30 de secunde insotit de o descriere scurta, apoi incarca-l pe site-ul www.electroluxideaslab.com.
Explica ideea ta in cel mai persuasiv mod posibil, iar noi vom tine cont de propunerea ta indiferent de modalitatea de inregistrare – fie cu telefonul mobil, fie cu un aparat profesional.

Competitia Electrolux Ideas Lab este deschisa pana pe 3 octombrie, pentru cei care au peste 18 ani. Inscrierea se poate face individual sau in echipe de maximum doua persoane.

Cele mai bune 50 de idei din competitie vor fi selectate de catre un juriu de specialitate si anuntate pe 18 octombrie. In etapa urmatoare, pe 17 noiembrie, vor fi anuntate 20 de idei finaliste, iar stabilirea castigatorului Electrolux Ideas Lab se va face pe 28 noiembrie.

 
Premiu pentru ideea castigatoare – 10.000 euro si o excursie la Stockholm

Participantii vor fi jurizati de o echipa de experti Electrolux, iar castigatorul va primi un premiu de 10.000 euro. Mai mult, acesta va avea parte de o excursie de o saptamana la Stockholm, Suedia, tara de origine Electrolux, acolo unde va putea sa dezvolte ideea si sa realizeze prototipul visat.

Ce se va intampla cu celelalte idei inscrise


Pentru ca este vorba despre o competitie globala, Electrolux va selecta cele mai interesante si inovative idei care se potrivesc portofoliului companiei si va discuta cu initiatorii, pentru a le dezvolta in viitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod