Easter Fairytale în Orașul cu Chef de Joacă

Sâmbătă, 7 Aprilie la Berăria H, sunteti invitati in Orașul cu Chef de Joacă pe un tărâm de poveste cu zeci de activități fascinante pentru cei mici.

Program:

11:00-11:30 Deschiderea evenimentului

Evenimentul va fi deschis cu o parada de costume ale personajelor din povesti si o sesiune foto cu acestea. Alba ca Zapada, Cenusareasa, Tinkerbell si Printesa Sofia, toate personajele indragite de cei mici, ii vor intampina pe copii.

11:40-12:40 Inceperea activitatilor:

• Zona de creatie: cei mici sunt așteptați să ia parte la un workshop Sabbiarelli, un joc colorat și distractiv ce presupune un desen pre-tăiat, o tăviță, o spatulă de dezlipit, fantezie, creativitate și mici doze de marmură fin pisata.

• Zona de joaca: copiii vor avea parte de jocurile magice ale copilariei si se vor juca cu printesele din povesti.

Printe jocuri se numara: Sotron, Popice colorate, Ghici ce-i aici, Cadouri de la Iepuras, Bagheta Magica, Twister, Ceasul urias, Cel mai inalt turn, Iepurasul zambaret, Piramida colorata, X si O cu Tinkerbell si Peter Pan.

• Zona de spectacole : copiii vor avea parte de mult muzica si dans, vor invata diferite coregrafii si vor lua parte la un show de talente de iepurasi.

12:50-13:50 A doua runda de activitati

• Zona de creatie : cei mici sunt așteptați să ia parte la un workshop Colorvelvet, un joc distractiv ce presupune un desen de catifea, gata de colorat.

• Zona de joaca : copiii vor participa la cateva concursuri antrenante : Cursa cu oua jucause si Golful Primaverii.

• Zona de spectacole : copiii vor avea parte de un spectacol interactiv al trupei de teatru muzical PAM-PAM « Petrecere cu Peripetii ».

14:00-14:15 Inchiderea evenimentului - La inchiderea evenimentului, printesele vor parcurge din nou toate zonele de activitati, iar cei mici vor canta si dansa cu ele.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod