Descoperă-ți stilul parfumat cu noul Lenor Unstoppables

Lenor prezintă Unstoppables, noua inovație în îngrijirea hainelor, cu ajutorul căreia îți poți crea propriul parfum personalizat pentru hainele tale!

Stilul vestimentar și parfumul pe care îl purtăm  sunt două dintre cele mai importante elemente care ne reflectă personalitatea. Ei bine, acum îți poți crea propriul parfum pentru haine. Lenor Unstoppables sunt perle de parfum pentru haine care se folosesc în timpul spălării și care pun alchimia parfumurilor în mâinile tale, oferindu-ți mai multe variante de parfum pe care le poți combina pentru a-ți crea propriul stil scent-sational!

Succesul hainelor hand-made sau unicat este un indicator clar al faptului că fiecare femeie își dorește un stil unic și este în permanență în căutare de noi variante creative pentru a-și construi ținute care să le reflecte cât mai bine personalitatea. O parte importantă din unicitatea stilului personal este reprezentată de alegerea parfumului.

Acum, datorită perlelor de parfum Lenor Unstoppables, o lume mai proaspătă și parfumată așteaptă să fie descoperită de hainele tale.

Cu Lenor Unstoppables, poți combina cele trei variante diferite de parfum cu balsamul tău preferat de rufe pentru a crea parfumuri scent-sationale care să se potrivească stilului tău și stării tale de spirit. Mai mult, poți alege și intensitatea parfumului hainelor tale dozând perlele de parfum cum dorești. Într-o nouă abordare revoluționară, Lenor Unstoppables parfumează hainele și le păstrează prospețimea până la 12 săptămâni.

Cum funcționează Lenor Unstoppables?

Noua formă solidă, ca de perlă, a Lenor Unstoppables conține parfum în cantități mult mai ridicate, mai exact, de nouă ori mai mult parfum decât balsamul de rufe Lenor.

Dacă ar fi să facem o analogie cu parfumurile pentru corp, diferența dintre Lenor Unstoppables și Lenor balsam este la fel ca diferența dintre apa de parfum și apa de toaletă.

Pentru mine, ca parfumier cu experiență de-o viață, a fost o ocazie minunată să aduc experiența pe care ți-o oferă un parfum, în domeniul îngrijirii țesăturilor. Lenor Unstoppables va fi o inovație binevenită pentru femeile care iubesc parfumurile și își exprimă personalitatea cu ajutorul lor.", a declarat Catherine Ganahl, Creative Parfumier, P&G.

În afară de faptul că oferă un miros uimitor, forma perlelor Lenor Unstoppables, combinată cu tehnologia eficientă de livrare a Micro Capsulelor de Parfum Lenor reușește să furnizeze până la 12 săptămâni de parfum scent-sational pentru hainele tale atunci când sunt depozitate, astfel încât ele să rămână la fel de proaspete și parfumate ca atunci când le-a pus în dulap.

Chiar că e scent-sational!

Gama Unstoppables îți oferă 3 variante de parfum proaspăt, care încorporează fructe de pădure, tonuri de vanilie cremoase și arome de citrice. Experimentează cu noile perle de parfum și devino propriul tău alchimist de parfumuri, amestecând Lenor Unstoppables cu balsamul tău preferat Lenor. Cu una din cele 13 variante de balsam de rufe Lenor se pot face până la 39 de posibile combinații diferite de parfum - suficiente pentru a găsi una care să fie perfectă pentru tine și hainele tale, indiferent de stilul și starea de spirit pe care o ai în orice zi!

Variantele de parfum Lenor Unstoppables sunt:  Unstoppables Bliss – Un amestec floral și fructat de iasomie și fructe de pădure cu o atingere delicată de aromă de piersici; Unstoppables Lavish – Un parfum bogat de piersici, infuzat cu tonuri de vanilie cremoase, cu note de caramel și trandafir roșu senzual; Unstoppables Fresh – Mirosul proaspăt al vaporilor oceanici revigorat cu arome de citrice verzi și note dulci.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod