Gelurile de duş elmiplant, două game cu dragoste pentru natură: Care Moments şi Senses Touch

Îngrijire şi răsfăţ indiferent de anotimp – elmiplant prezintă cele două game de geluri de duş, potrivite indiferent de momentul din an sau… din zi: gelurile de duş cremă Care Moments, bogate şi hrănitoare şi gelurile de duş revigorante Senses Touch, cu arome exotice.

Zece variante, douăsprezece ambalaje, toate realizate cu aceeaşi dragoste pentru natură şi ingrediente atent alese şi combinate, pentru rezultate perfecte: o piele curată, hidratată, răsfăţată şi parfumată subtil timp îndelungat.

Care Moments – catifelare şi hidratare

Un start seducător pentru zile cu multă energie – şase geluri de duş cremă, fiecare dezvăluind o textură catifelată şi delicios parfumată. Pentru o îngrijire naturală şi delicată, gelurile de duş Care Moments revigorează şi redau tonusul pielii obosite, în timp ce hrănesc epiderma chiar din timpul aplicării.

Starea de bine şi hidratarea intensă se simt imediat. Senzaţia rămâne şi după ritualul din baie – aroma delicată încântă simţurile şi se menţine timp îndelungat. 
 
Oricare ar fi tipul personalităţii ori starea de spirit, Care Moments îndeplineşte fiecare dorinţă. Silky Radiance cu unt de cacao şi macadamia, Moisture Touch cu bambus şi extract de orez, Revigorant cu lămâie verde şi extract de gutuie (disponibil şi în varianta family size, 750ml), Nutritiv cu miere şi extract de bumbac, Exotic Elixir cu merişor şi fructul pasiunii sau Catifelat cu iris şi bergamotă (disponibil şi în varianta family size, 750ml), gelurile de duş cremă au incluse în fiecare formulă extracte naturale şi nu conţin parabeni, parafine ori coloranţi. 


Senses Touch – prospeţime şi îngrijire


Senses Touch este gama ce cuprinde patru geluri de duş cu formule care integrează ingrediente exotice.

Indiferent de varianta aleasă, fiecare produs îşi propune să transforme ritualul duşului într-o călătorie spumoasă în ţinuturi îndepărtate şi seducătoare. Cu formule inspirate din natură, produsele curăţă eficient în timp ce îi oferă pielii îngrijire şi hidratare. Aromele fermecătoare asigură decorul perfect pentru a evada din viaţa de zi cu zi cel puţin preţ de… un duş relaxant.
 
Parfumurile celor patru produse sunt dezvoltate pentru a veni în întâmpinarea dorinţei de răsfăţ şi a oricărei stări de spirit: passion mood este îmbogăţit cu extract de floarea pasiunii şi ulei esenţial de ylang ylang, freshen up conţine extract de mango şi acai Berry, calming spa detensionează trupul şi oferă o experienţă relaxantă, având la bază extract de frangipani şi ulei de argan, iar aqua breeze, cel mai recent lansat produs al gamei, are la bază puterea algelor marine, recunoscute ca fiind un supliment de energie şi vitalitate.
Preţ: 9,11 lei / 400ml; 14,97 lei / 750ml
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod