De 1 Iunie, trăiește și bucură-te de magia copilăriei cu spectacolele PAM PAM!

Ziua Internațională a Copilului aduce un maraton de spectacole pentru trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM. Pe parcursul întregii zile, Pia, Vio și Kito vor veni să vă cânte și să vă cucerească cu acorduri de pian, vioară și chitară în diferite locații din București. Show-ul CĂLĂTORIE MUZICALĂ PE ARIPILE VÂNTULUI! va aduce zâmbete și efervescență în sufletele copiilor.

La cererea micilor și marilor spectatori, de 1 Iunie, vom avea un spectacol extraordinar pentru prietenii noștri din grădinițele și școlile partenere! În prima zi a lui Cireșar, Pia, Vio și Kito vor urca pe scena Muzeului Țăranului Român începând cu ora 10:30.

Spre seară, PAM PAM își face bagajul și se opresc de la 17:00 la Auchan Drumul Taberei, iar de la 19:00 la Auchan Titan. Replicile și muzica spectacolului “Călatorie muzicală pe aripile vântului” vor răsuna pe scenele din aceste spații neconvenționale, PAM PAM aducând energie și multă poftă de viață într-o zi atât de specială pentru copii.

Sâmbătă 4 iunie, ne vedem și la Plaza România de la ora 17:00. Povestea “Călătoriilor” se va spune și pe scena de aici. “Călătorie muzicală pe aripile Vântului” este jun spectacol de musical pentru întreaga familie care cucerește prin firul epic al poveștii, prin pasajele muzical-coregrafice , dar și prin costumele special realizate.

În final, spectacolul este o poveste frumoasă și educativă în care toți cei prezenți descoperă lecții de viață cu adevărat importante în relațiile interumane. 

Suntem pregătiți să zburăm peste tot prin București pentru a vă spune pe acorduri de PAM PAM povestea lui Pia, Vio și Kito, care în numele prieteniei depășesc intriga Vântului și își salvează tovarășii de joacă, pe Pam-Pam și Bum-Bum. Și cum vara își va intra calendaristc în drepturi, sperăm ca povestea noastră să vă ajute să vă hotarâți unde plecați în vacanță anul acesta: la munte sau la mare.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod