Gwen Stefani, fără machiaj: Poza care i-a înnebunit pe fani

Gwen Stefani s-a fotografiat dimineaţa fără machiaj şi a pus imaginea pe Instagram. Nici dacă poza topless nu ar fi avut atât succes!

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Gwen Stefani demonstrează din nou că merită acest statut. La 46 de ani, cântăreaţa nu se fereşte să-şi arate adevărata faţă, pozând fără machiaj. Ea a postat pe Instagram o imagine realizată cu aplicaţia Snapchat, în care poate fi văzută aşa cum este ea în realitate, fără niciun truc cosmetic, imediat după ce s-a trezit dimineaţa. Gwen s-a pozat luni cu o prietenă, al cărei chip l-a ascoperit cu emoji, relatează site-ul etonline.com.

Vedeta le-a transmis astfel "Bună dimineaţa" fanilor, iar surpriza ei a fost foarte apreciată.

Gwen Stefani f?r? machiaj

Nu este prima dată când artista postează pe o reţea de socializare o fotografie în care apare fără machiaj. Pe 12 mai, ea a publicat un selfie cu un look natural, dar în care se vede că este somnoroasă, notează site-ul citat.

Cântăreaţa, care are trei copii, are acum o relaţie cu unul dintre colegii ei din juriul emisiunii-concurs "The Voice", cântăreţul de muzică country Blake Shelton. Acesta şi fosta lui soţie, cântăreaţa country Miranda Lambert, au divorţat în iulie anul trecut, după o căsnicie de patru ani.

Blake Shelton a fost căsătorit şi cu Kaynette Gern din 2003 până în 2006.

Gwen Stefani a decis să se despartă de soţul ei, rockerul Gavin Rossdale. Relaţia lor a început în urmă cu două decenii, atunci când trupa lui Gwen Stefani, No Doubt, a susţinut un turneu comun cu trupa lui Gavin Rossdale, Bush, în anul 1995.
Cei doi cântăreţi au avut o relaţie de şase ani înainte de a se căsători, în anul 2002. Primul lor fiu, Kingston, s-a născut pe 26 mai 2006. Ceilalţi doi fii ai cuplului, Zuma şi Apollo, s-au născut pe 21 august 2008 respectiv pe 28 februarie 2014, notează Mediafax.

Devenită celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, Gwen Stefani este şi un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu liniile vestimentare L.A.M.B.
şi Harajuku Lovers.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod