Cum te ajuta salteaua sa ai un somn de calitate?

8 ore pe zi de somn sunt necesare pentru ca organismul sa se refaca dupa o zi agitata si sa previna diferitele afectiuni ce pot aparea din cauza unui stil de viata dezordonat
8 ore pe zi de somn sunt necesare pentru ca organismul sa se refaca dupa o zi agitata si sa previna diferitele afectiuni ce pot aparea din cauza unui stil de viata dezordonat. Asadar, faptul ca o treime din zi este necesara refacerii, nu face decat sa confirme importanta pe care odihna, respectiv somnul le au pentru organismul si productivitatea noastra zilnica.

Cum stii ca somnul tau este de calitate? Reprizele scurte de somn in timpul zilei sau total dezordonate sunt primul semn ca nu te odihnesti asa cum ar trebui. Sunt situatii in care, desi iti doresti sa prinzi cele mai bune ore de somn, esti agitat si nu reusesti sa adormi.
Una din cauzele pentru care poti intampina astfel de situatii este salteaua. De multe ori ignoram acest aspect extrem de important pentru un somn de calitate si o stare generala de sanatate buna, insa corpul are nevoie de sustinere buna si de un mediu uscat si sanatos.

Pe langa alimentatie, care reprezinta un factor important a ceea ce suntem din punct de vedere fizic, dar si emotional, specialistii in saltele ai  magazinului online www.saltele-online.ro recomanda celor care doresc sa-si mentina starea de sanatate vreme indelungata salteaua Fitness Memory 4M.
Aceasta este o saltea bio 100% recomandata celor care doresc un somn sanatos, o sustinere corecta a corpului, eliminarea punctelor de presiune (materialul cu memorie) si un suport dur de sustinere a coloanei pentru evitarea sau ameliorarea problemelor medicale sau dureri intamplatoare de coloana.


Structura saltelei este realizata din trei placi de Ortocel, care faciliteaza o dispersare rapida a umiditatii create in zona de contact a corpului cu salteaua si intre care sunt inserate doua placi de fibra de nuca de cocos ce creeaza o structura foarte ferma ca baza de utilizare a saltelei.  Stratul de 4 cm de Memory-Foam asezat deasupra acestei structuri creeaza o amprenta a corpului si ofera in acelasi timp un confort deosebit.  Salteaua Fitness Memory 4M a fost creata in urma analizelor si observatiilor medicale ce s-au efectuat pe parcursul a 2 ani.
Aceasta nu permite dezvoltarea acarienilor, microbilor si mucegaiului. Tehnologia de constructie a saltelei se bazeaza pe introducerea unor microcapsule in fibrele de material de pe suprafata lor, ce emit prin presare (prin greutatea propriului corp) substante si arome menite sa mentina consistenta materialului fara sa dauneze catusi de putin aspectului sau modului in care te simti pe saltea.

In timpul somnului corpul utilizeaza o cantitate mare de celule pentru a recupera celulele deteriorate sau alte functii. Somnul pregateste organismul pentru urmatoarea zi de lucru, asadar nu sariti peste orele de odihna si nu neglijati suportul pe care va petreceti o treime din viata, respectiv salteaua.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod