Copiii sunt așteptați la mall Promenada să descopere Roma Antică prin joacă și învățătură

În perioada 23 februarie – 2 aprilie, mall Promenada îi așteaptă pe cei mici să învețe o lecție de istorie aplicată, într-un mod distractiv, în cadrul expoziției educative și interactive Copiii în Roma Antică, proiect realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Aventura în Imperiul Roman îi va ajuta pe cei mici să învețe despre istoria, armata și arhitectura romană și le va da ocazia să experimenteze, într-o atmosferă foarte autentică, dar totodată distractivă, despre stilul de viață specific epocii.

De marți până duminică, în intervalul orar 10:00-21:00, micii exploratori vor fi îndrumați de ghizi specializați să pătrundă în aventura spre Roma Antică.
Împreună vor intra în Colosseum, vor învăța despre luptele gladiatorilor și ale armatei și vor mânui scuturi și unelte specifice Imperiului Roman. Copiii avea ocazia de a afla, într-un mod interactiv și distractiv, despre elementele de arhitectură, împărații, zeii, civilizația și cifrele romane.

Alături de ghizi, în roluri de gladiatori și soldați romani, cei mici, costumați la rândul lor, vor putea face poze haioase la finalul turului, unde vor fi răsplătiți și cu diplome de merit și cadouri surpriză, pentru curajul și măiestria de care au dat dovadă în aventura extraordinară din Roma Antică.

Prețul unui bilet la expoziția Copiii în Roma Antică are prețul de 15 Lei și va putea fi achiziționat de la biroul Info Point.
Pentru grupurile organizate, de minim 15 copii, prețul unui bilet de acces este redus la 12 Lei/ copil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod