Cina în familie, o tradiție care ar trebui să existe în fiecare casă!

Trăim vremuri în care mersul la fast food a devenit o adevărată modă, iar mâncatul în grabă, de unul singur, un obicei din ce în ce mai răspândit. Cinele în mijlocul familei par un eveniment greu de organizat, dar cu puțin efort puteți să-i reuniți pe cei dragi în jurul mesei măcar o dată pe săptămână.
Cinele în familie sunt cea mai plăcută modalitate de relaxare după o zi grea, așa că nu renunțați la obiceiul de a-i reuni pe cei dragi la masă. Vă vor ajuta să vă deconectați mental de muncă, stres și toate problemele de peste zi. Cel mai important însă, se vor consolida unitatea familiei și sentimentul de apartenență, prin interacțiunea produsă în timpul meselor. O simplă cină poate înlesni comunicarea și îmbunătăți relațiile dintre membrii familiei, care vor ajunge să se cunoască mult mai bine. 

Mențineți o conversație pozitivă pe toată durata cinei și discutați despre lucrurile care vă interesează.
Povestiți întâmplări de la școală sau serviciu, plănuiți-vă vacanțele, achiziționarea unui obiect sau bugetul familiei. Închideți televizorul sau radioul și puneți telefoanele pe silent, ca să puteți petrece timp de calitate fără să fiți distrași.  

Numeroase studii au arătat că mesele în familie reduc riscul obezității și al altor boli de nutriție, așa că sunt cea mai potrivită ocazie pentru a încerca rețete gustoase și sănătoase. Nu este nevoie să petreceți ore în șir gătind, ci doar să faceți alegeri inteligente.
Consumați cât mai des carne albă de pasăre, sursă bogată în nutrienți și vitamine esențiale organismului uman, cu un rol major în a întări sistemul imunitar și a facilita procesele interne ale corpului.

Vegeta Gust de Găina îmbină cu delicatețe prospețimea cărnii de găină cu amestecul unic de legume și condimente, da savoare și originalitate supelor, tocănițelor, fripturilor, mâncărurilor din legume, sosurilor - tuturor felurilor de mâncare care conțin carne de pui, găina, rață sau curcan.
Astfel, mâncarea va avea un gust proaspăt și unic, de neuitat pentru cei dragi.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod