Casa Rémy Martin a lansat Centaure de Diamant

Joi seara, 11 decembrie, a fost lansat la Bucureşti cognacul Rémy Martin Centaure de Diamant, în cadrul unui dineu exclusivist desfăşurat la Epoque Events Gallery (Epoque Hotel), în prezenţa doamnei Lauren Beckett-Barbier, International Ambassador House of Rémy Martin.
Rémy Martin Centaure de Diamant este un cognac Fine Champagne obţinut din cele mai valoroase eaux-de-vie ale Casei Rémy Martin şi a fost denumit astfel datorită  asemănarii cu diamantul: o piatră prețioasă care trece testul timpului, fără a-și pierde valoarea sau strălucirea.

Rémy Martin Centaure de Diamant are în amestec aproape 400 de eaux-de-vie-uri diferite provenite din cele mai renumite podgorii ale regiunii Cognac, Petite Champagne și Grande Champagne. Aceste eaux-de-vie-uri sunt maturate o perioadă de timp cuprinsă între 20 și 50 de ani și reflectă caracteristicile definitorii Rémy Martin: armonie de arome şi gust fin cu finish prelung, bogat.

La cina speciala preparată de Chef Samuel Le Torriellec au luat parte oameni de afaceri, jurnalişti, manageri F&B, proprietari de locaţii on-trade şi alţi invitaţi speciali.

“Odată cu lansarea cognacului Rémy Martin Centaure de Diamant ne dorim consolidarea gamei premium şi super premium a portofoliului nostru.
Aceasta este de altfel şi strategia globală a Casei Rémy Martin, specializata în cognac Fine Champagne” – a declarat Petru Berciu, General Manager BDG Import.

Rémy Martin Centaure de Diamant este disponibil in România începând cu luna noiembrie, la prețul estimativ de vânzare de 4.000 lei fără TVA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod