Calatoreste in jurul lumii cu Baguette&Co de la Moulinex

Un miros sau un gust ne poate purta dintr-un colţ al lumii în altul. Moulinex vă ofera posibilitatea de a vă răsfăţa familia cu sortimente variate de pâine proaspătă pregătită în casă.

Un miros sau un gust ne poate purta dintr-un colţ al lumii în altul. Moulinex vă ofera posibilitatea de a vă răsfăţa familia cu sortimente variate de pâine proaspătă pregătită în casă.

Aveţi la dispoziţie 19 programe diferite cu care puteţi realiza sortimente variate de pâine fără E-uri sau conservanţi: baghete, ciabatta, pâine plată, grisine, pâine pentru sandvişuri, pîinici dulci.

 

Maşina de pâine vine împreună cu 4 accesorii detaşabile: 2 pentru baghete şi 2 pentru pâinici plate, dar şi cu instrumentele de lucru necesare: perie de uns, cutter pentru răzuit, cupă de măsurare, lingură şi cârlig.

Puteţi-vă creativitatea la lucru, iar cartea de reţete şi setul de carduri cu explicaţii prin poze va vor ghida. Pentru că nimic nu se compară cu mirosul de pâine caldă!Porneste alaturi de cei dragi intr-o calatorie culinara prin intreaga lume. Arata-le lumea pasind mai intai prin brutaria specifica fiecarei culturi, iar fiecare masa va deveni o placere pentru familia ta, chiar si tu vei fi surprinsa de aceasta. Painicile realizate cu ajutorul Moulinex sunt sanatoase si savuroase, realizand astfel combinatia perfecta ce ne aminteste de painea de pe vatra din casa bunicii.

 

Formele rotunjite si structura compacta ale masinii de paine de la Moulinex fac din aceasta si o prezenţa placuta in orice bucatarie moderna. Suportul de gatit cu accesorii non-adezive utileaza cochet bucataria.     

 

Daca adaugam la acestea si functia de start intarziat: pana la 15 ore si cea de setare pentru mentinere la cald, vedem de ce masina de paine de la Moulinex este alegerea potrivita! Pana sa te trezesti tu dimineata, mirosul de paine calda ii va intampina deja in bucatarie pe cei dragi tie.

 

Pret: 800 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod