Autoclean de la Tefal - Trucul tau pentru o tinuta desavarsita

O femeie cu prestanta ca tine trebuie sa aiba mereu grija de ceea ce transmite. Fiecare detaliu te reprezinta: zambetul, gesturile, tonul vocii, cerceii, camasa. Imaginea ta nu are voie sa fie vreodata sifonata
O femeie cu prestanta ca tine trebuie sa aiba mereu grija de ceea ce transmite. Fiecare detaliu te reprezinta: zambetul, gesturile, tonul vocii, cerceii, camasa. Imaginea ta nu are voie sa fie vreodata sifonata.

Daca stii la ce trucuri sa apelezi pentru acest lucru, atunci situatia devine foarte simpla. Alege fierul de calcat Ultimate Autoclean de la Tefal si vei descoperi cat de usor este sa arati impecabil, zi dupa zi.

Cu Ultimate Autoclean, te poti bucura de toate avantajele unui fier de calcat de ultima generatie si chiar mai mult! Fiecare tip de material este tratat in mod diferit, iar cutele dificile dispar intr-o clipa.


Secretul lui Ultimate Autoclean consta in actiunea sa de autocuratare, datorita noii tehnologii de varf patentata la nivel mondial: talpa Autoclean Catalys, care efectiv se curata singura!. Astfel, alunecarea ramane perfecta timp indelungat, iar calcarea este mult mai usoara.

Nu este asa ca niciodata imaginea ta nu a fost mai simplu de intretinut? Autoclean de la Tefal: 320 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod