Cadouri perfecte pentru tine şi el: gadget-urile Logitech cu un design atrăgător

Ajunul sărbătorilor ne poate surprinde deseori nepregătiţi şi fără idei atunci când vine vorba despre cadourile pentru persoanele dragi din viaţa noastră. Anul acesta, Logitech îţi propune patru dispozitive care ne înlesnesc accesul la informaţie, comunicare sau divertisment, patru idei de cadouri tehnologice pentru cei apropiaţi: două dispozitive stilate pentru tine sau prietenele tale şi două gadget-uri pentru iubitul tău gamer sau pasionat de serialele TV.
Pentru tine:

Boxa portabilă Logitech X100

Cu un design extrem de atrăgător, Logitech X100 Mobile Speaker este o boxă de dimenisuni mici, dar care oferă un sunet clar şi plin. Oriunde o foloseşti, Logitech X100 se conectează prin Bluetooth la dispozitivul responsabil cu muzica. Bateria sa garantează o utilizare de cinci ore iar microfonul integrat îţi permite să porţi convorbiri telefonice hands-free. Design-ul său compact face ca transportarea lui să fie uşoară, oriunde te duci, iar redarea muzicii de pe dispozitivul tău cu Bluetooth este la îndemână. X100 este un companion de călătorie perfect. Boxa X100 este disponibilă la preţul de 199 Lei.

Logitech K480, tastatura concepută pentru computer, tabletă şi smartphone

Cu ajutorul tastaturii K480, vei putea edita un text pe computer ca apoi, la o simplă apăsare a tastei Easy-Switch, să poţi răspunde unui mesaj primit pe smartphone sau să creezi o postare pe Facebook de pe tabletă.
Tastatura universală se poate conecta dintr-odată la trei dispozitive wireless Bluetooth, indiferent dacă foloseşti Windows, Mac sau Chrome OS, o tabletă, un smartphone Android sau iOS.

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 te ajută să lucrezi, să creezi sau să comunici rapid şi confortabil, indiferent de dispozitivul sau platforma utilizate. Poţi tasta pe tastatura full-size ce dispune de un layout familiar şi de toate tastele-scurtătură pe care le foloseşti în mod curent. Suportul stabil menţine telefonul sau tableta într-un unghi convenabil. Preţul tastaturii este de 249 Lei.

Pentru el:

Mouse-ul de gaming Logitech G402 Hyperion Fury

Fiind vorba despre el, vom vorbi despre lucruri mai tehnice: mouse-ul de gaming Logitech Hyperion Fury dispune de tehnologia sensor exclusivă Fusion Engine, care poate detecta peste 12 metri pe secundă (IPS) şi tehnologia Delta Zero, ce asigură o acurateţe de neegalat.

Tehnologia Fusion Engine, integrată mouse-ului Hyperion Fury, rezolvă o problemă pe care mulţi gameri o au: mouse-ul lor nu poate detecta mişcările foarte rapide.
Îmbinând tehnologia optică cu un accelerometru şi un giroscop, Fusion Engine oferă o viteză de tracking inegalabilă, amplificând senzorul optic. Mouse-ul este disponibil la un preţ de 269 Lei.

Tastatura Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830

Tastatura Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 este un dispozitiv perfect pentru el: se va  bucura liniştit de conţinutul de pe computer pe televizor. Tastatura reîncărcabilă dispune de taste illuminate, un touchpad, conectivitate wireless avansată, astfel încât el să poată controla conţinutul multimedia, aşezat în pat sau pe canapea.

Tastele illuminate ale tastaturii K830 se aprind sau se sting automat în funcţie de cantitatea de lumină din încăpere, astfel încât el să poată tasta fără efort în orice condiţii de iluminare.
Tastele se luminează atunci când prietenul tău tastează. Când se opreşte din scris, tastele se vor stinge după cinci secunde pentru a reduce consumul de energie. Tastatura este disponibilă la un preţ de 459 Lei.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod