Bronz irezistibil si natural pentru întreaga familie, cu gama NIVEA Sun Protect&Bronze

Se simte intens aerul unic şi proaspăt de vară şi parcă eşti deja pe picior de plecare, cu bagajele în prag, pregătită de vacanță, de drumul spre mare sau munte şi de zilele de neuitat în compania celor mai dragi persoane.

Vara aceasta, nu uita să pui în bagaj noul Ulei NIVEA Sun Protect & Bronze care accelerează procesul de bronzare, în mod natural! Şi pentru ca întreaga familie să se bucure de un bronz frumos şi sănătos, pleacă la drum cu întreaga gamă de protecţie solară NIVEA Sun Protect & Bronze!  

Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30- Noul Ulei NIVEA Sun Protect & Bronze conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime și are o formula mătăsoasă şi delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele.
Fiind rezistent la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural din rădăcină de licorice, care stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. Preţ: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod