Berăria Hop Garden si-a deschis portile!

Joi seară, într-o atmosfera de petrecere, și-a deschis porțile berăria Hop Garden din București, pe Splaiul Unirii 225.Inaugurarea a avut loc la ora 19.30, în prezența a sute de invitați dar și a unei orchestre pe măsura localului: HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA.

Actionarii berăriei Hop Garden și al restaurantului Odeon din București, au creat un loc cu un design inedit, unde, pe lângă preparatele specifice unei berarii: burger, cârnați, mici, coaste, găsiți și salate sau alte preparate healthy.
"Inaugurăm o berărie care aduce în oraș povestea hameiului și a măiestriei fabricării berii.La exterior va fi grădina cu cultură de hamei iar în interior "instalația de fabricare a berii"! "La Hop Garden se bea bere și se ascultă muzică bună: evergreen and top hits, pop, rock dar și jazz, soft dance!Vor fi seri de muzică live cu trupa casei dar și cu artiști consacrați!Principalul obiectiv este ca toți clienții să plece mulțumiți și să revină cu plăcere!

Berăria ce dispune de 150 de locuri în interior și 400 de locuri pe terasă, are un design unic, care urmărește ilustrarea unui mix, prin crearea unor elemente sugestive:etapele fabricării berii descrisă vizual printr-o schemă!;  elemente de fabricare a berii (ex: bar în formă de cazan de fabricare a berii); simularea unei instalații de bere.

Printre invitatii prezenti la eveniment, s-au regasit si: Nicole Cherry, Doru Todorut, Anda Adam, SpeaK, Cristina Stefania, Xonia, Marian Dragulescu, Toto Dumitrescu, Andrei Stoica, Giulia Anghelescu impreuna cu Vlad Huidu, Oana Matache, Ioana Sihota (Jazzy Jo), Andrei Vulpescu, Mircea Zara, bucurandu-se impreuna de un spectacol deosebit sustinut de catre inegalabilul Horia Brenciu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod