“Atleţi de zi cu zi”, cea mai nouă campanie Prigat dedicată celor care fac slalom cu succes printre provocările cotidiene

Prigat, cel mai longeviv brand din piaţa de băuturi necarbonatate din România, se reinventează anul acesta, printr-o nouă campanie de comunicare, numită “Atleţi de zi cu zi”.

Sub sloganul “Suc de viaţă”, campania Prigat este dedicată tuturor celor care fac slalom printre numeroase sarcini, întâlniri şi provocări de zi cu zi, ca nişte adevăraţi atleţi.

Prigat îi prezintă pe atleţii de zi cu zi trecând cu succes de numeroasele probe cu care se confruntă, cum ar fi proba de rezistenţă în bucătărie, alergarea după cel mic în parc, cursa contra cronometru la cumpărături, prelungirile de la birou, proba de rezistenţă pe tocuri.

Pentru că viaţa e un sport, iar noi suntem atleţii de fiecare zi.

Noua iniţiativă Prigat vine şi în contextul lansării unui nou tip de ambalaj, sticla de 1.75L, pentru gama sa de sucuri răcoritoare cu continut de fruct: Portocale, Piersici, Vişine şi Căpşuni-Banane.

Prigat este prezent pe piaţa din România de 22 de ani şi a fost primul brand care a introdus conceptul de băutură necarbonatată cu suc de fructe la nivel local. În prezent, Prigat activează în toate categoriile de băuturi răcoritoare necarbonatate pe bază de fructe: băuturi de tip still drink, nectaruri, juice 100%.
Produsele Prigat nu conţin îndulcitori artificiali sau conservanţi adăugaţi. Prigat este produs şi îmbuteliat în România, de către PepsiCo România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod