A apărut Cari Mora, THOMAS HARRIS, un thriller despre lăcomie și consecințele celor mai întunecate obsesii

Un ucigaș, o tânără frumoasă, un conac aflat pe o plajă din Miami… Romanul începe într-un ritm calm, însă, după câteva pagini, autorul Tăcerii mieilor începe să-și facă simțită prezența: cititorul începe să simtă frisoane pe șira spinării. Cine nu-și amintește de zâmbetul hipnotic al lui Hannibal Lecter și pe Clarice Starling, tânăra recent angajată la FBI? Scrisă în anii 90, cartea care l-a făcut celebru pe Thomas Harris a dat startul modei romanelor cu criminali în serie.
După o lungă absență, Thomas Harris revine cu un thriller în care regăsim acel duo care l-a făcut celebru: binele și răul, Cari Mora și Hans-Peter Schneider. Unul este lipsit de orice urmă de umanitate, celălalt – marcat de instinctul de supraviețuire. Schneider - un ucigaș, Cari Mora - o fostă luptătoare care cunoaște la fel de bine bărbații și armele - se înfruntă lăsând în urmă o serie de cadavre mutilate. Dar ceea ce o salvează cu adevărat pe Cari Mora este umorul dezinvolt al lui Thomas Harris, care se joacă cu regulile thrillerului.
Nu ne mai aflăm în preajma înfiorătorului Hannibal Lecter, însă autorul se pricepe ca nimeni altul să semene frica și să-ți înghețe sângele în vene atunci când descrie plaja în pragul înserării, când umbrele se furișează tăcute…

Apărută la Editura RAO, cartea va fi disponibilă în librării începând cu 27 septembrie. Urmărește booktrailerul și află mai multe despre carte, la https://www.raobooks.com/product/cari-mora/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod