Centrul Bucureștiului a fost invadat de pasionații de modă prezenți la #Creativo

Mii de oameni au fost prezenți, weekend-ul ce tocmai s-a încheiat (11-12 Noiembrie), la cel mai tare eveniment al toamnei, dedicat industriei fashion și antreprenoriatului. S-au încheiat cele două zile de #Creativo, proiect aflat la cea de-a patra ediție, un proiect unic pe piața din România.

Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural ARCUB, acolo unde s-au desfășurat ateliere și workshopuri gratuite susținute de Atelierele ILBAH, având ca tematică brodatul, cusutul, croitul după tipare, desenul de moda etc. De asemenea, vizitatorii au avut parte de demonstrații la nivel înalt cu tot ceea ce înseamnă mașini de cusut, surfilat, brodat, casnice și industriale, folosite în industria textilă și puse la dispoziție de CusutsiBrodat.ro.

Toți cei prezenți la eveniment s-au bucurat de consiliere  primită de la profesioniști în domeniu și au avut ocazia să experimenteze tot ceea ce înseamnă lucrul în domeniul fashion. #Creativo este despre acea alternativă care îți dă oportunitatea să fii altfel, să vrei să “ieși din tipare” și să alungi monotonia îndrăznind să faci ceea ce te reprezintă cu adevărat. Să te opui cu vehemență la tot ceea ce înseamnă invazia de produse made in China. Să inspiri și să devii inspirational.

Sala de conferințe de la ARCUB, a fost, pe parcursul celor două zile de #Creativo, plină.

Sute de oameni s-au înscris online și au venit să asculte sfaturile profesioniștilor în domeniu. Invitați celebrii au vorbit publicului despre provocările industriei de fashion din România, metode de promovare dar și variante de finanțare ale micilor ateliere de creație. Printre speakeri s-au numărat designeri celebri, bloggeri dar si specialiști din domeniu: Mirela Diaconu, Florin Dobre, Dorin Negrău, Silvia Șerban, Andrei Vulpescu, Oana Tache, Ines Turturică, Miruna Ardelean, reprezentanți ai Băncii Transilvania și mulți alții.

Creativitatea, atitutinea și pe de altă parte, viziunea, sunt principalele caracteristici care definesc prezențele feminine ale grupului ,,The Ministry of Elegance”, acestea provenind din diferite domenii de activitate precum: muzică, modă, film, teatru, fotografie, arhitectură, design și PR. Familia iubitorilor de modă și design a fost întregită cu apariția membriilor din ,,Malagamba Bucureștiului’’.  Scopul acestora este de a renaște curentul malagambist al perioadei interbelice printr-un stil vestimentar unic, boem și îndrăzneț.

La #Creativo am văzut moda masculină adusă la un alt nivel, barbați cu o identitate unică, care au reușit  să prezinte un curent dandy bucureștean.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod