Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această lună pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o lună favorabilă pentru nativele implicate într-o relaţie la distanţă.

Decembrie vine cu cadouri de suflet pentru ele, iar asta poate însemna reunirea cu persoana iubită. Pentru nativele singure, această perioadă le aduce mai multă maturitate şi responsabilitate, ceea ce poate însemna că vor lua decizii cu maxim de seriozitate. Veştile bune nu întârzie să apară atât timp cât există concentrare pe acest plan al vieţii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pasiunea este cuvântul cheie în această lună, ceea ce înseamnă că vei trăi orice la intensitate maximă.

Eşti foarte energică şi afectuasă, însă uneori trebuie să ştii când e cazul să te opreşti pentru a nu deveni sufocantă cu partenerul de viaţă. În cazul nativelor singure se anunţă veşti bune, acestea prind mai mult curaj şi pot trece la acţiune atunci când li se pune pata pe cineva. Nu ai nimic de pierdut, mergi şi încearcă-ţi norocul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Începi luna cu întrebări în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă şi stabilitatea relaţiei în care eşti implicată.

Cu toate acestea, datorită unei comunicări eficiente, problemele şi neînţelegerile dintre tine şi partener se pot evapora ca prin minune. Nu îţi fie teamă să spui ce crezi şi simţi, aceasta e salvarea ta. Spre finalul lunii, apele se liniştesc şi poţi din din nou privi cu speranţă spre viitor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în luna decembrie să nu găseşti un echilibru între viaţa sentimentală şi cea profesională.

Trebuie să iei unele decizii şi să faci o alegere care trebuie atent gândită înainte. Acum mai mult decât oricând va fi vorba de compromisuri şi nu îţi va fi deloc uşor. Cel mai probabil va câştiga cariera ta, dar partenerul de viaţă sau viaţa ta privată va fi puternic afectată. Concentrează-te mai mult pe relaţii superficiale, neimplicându-te în nimic responsabil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna decembrie va fi presarată cu o mulţime de sentimente, astfel încât nici tu nu vei mai ştii ce simţi cu adevărat.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil să tânjeşti către altceva, ca apoi să regreţi şi să preţuieşti mai mult ceea ce ai. Dacă eşti singură, vrei să ai parte de aventuri, distracţie şi acţiune în dormitor. Nimeni nu are dreptul să te judece, aşa că nu le permite celor din jur să îţi controleze sau să se bage în viaţa ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna decembrie vine cu schimbări majore pentru tine în ceea ce priveşte sectorul sentimental.

Se anunţă veşti pe care nu le vei primi cu bucurie şi pe bună dreptate! Poartă o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă înainte de a lua o decizie, pentru că există o şansă ca lucrurile să se rezolve pe cale amiabilă. Dacă ţi s-au făcut unele promisiuni de către acesta, nu ceda în faţa lui şi nu îi permite să le uite!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna decembrie va fi una tensionată pentru tine pe plan sentimental, cu toate că nu acestea erau aşteptările tale.

Planurile pe care le aveai împreună cu persoana iubită ar putea să se ducă pe apa sâmbetei dacă nu există înţelegere din partea amândurora. Dacă nu vă respectaţi ceea ce v-aţi promis unul altuia, cu siguranţă viitorul vostru împreună este în pericol. Nativele singure se bucură mai mult decât oricând de libertate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dai dovadă de multă energie în această lună, lucru care face posibilă orice activitate pe care ţi-o doreşti.

Fie că eşti implicată într-o relaţie serioasă sau eşti la început de drum, cert este că partenerul tău nu se va plictisi alături de tine. Încearcă totuşi să nu pui acest sector al vieţii tale în fruntea listei punctelor de interes, pentru că rişti să pierzi oportunităţi grozave în ceea ce priveşte cariera ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru tine, relaţia în care eşti implicată va fi punctul tău de interes în luna decembrie.

Nimic ce se petrece în jur nu mai contează, ceea ce înseamnă că celelalte sectoare ale viaţii tale vor stanga o bună perioadă de timp. Nu este deloc o decizie greşită, mai ales în condiţiile în care între tine şi partener se instalase monotonia. Dacă te concenterzi mai mult pe sentimente, luna decembrie va fi una extrem de fericită şi vei putea spune că eşti împlinită.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna decembrie nu va fi deloc una bună pentru tine, apar neînţelegeri între tine şi partner sau piedici în cazul în care încerci să cucereşti pe cineva.

Nimic nu iese aşa cum ţi-ai fi dorit, însă asta nu înseamnă că trebuie să dramatizezi şi să faci să pară că e un capăt de lume. Orice problemă se va rezolva în timp, însă doar dacă laşi apele să se liniştească şi nu pui paie pe foc. Unele neînţelegi nu pot dispărea cum baţi din palme, de aceea răbdarea e cheia succesului în aceste zile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O şansă extraordinară îţi scapă pe nevăzute în această lună, iar asta înseamnă că persoana de care îţi place ar putea să dispară definitiv din viaţa ta.

O altă femeie a ştiut cum să acţioneze şi i-a câştigat sentimentele, lucru care îţi va aduce multe regrete în acest zile. Chiar şi aşa, nu trebuie să îţi pierzi speranţa că îţi vei găsi alesul cândva, poate acel bărbat nu era potrivit pentru tine. Astrele îţi călăuzesc paşii, aşa că ai încredere în ele!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Trebuie să ai mare grijă în această lună şi să nu permiţi celor din jur să se implice în viaţa ta personală.

Dacă laşi ca acest lucru să se întâmple, partenerul de viaţă se va sesiza şi nu va fi deloc plăcut. Fie că sunteţi la început de drum sau ai o relaţie de mult timp, cert este că nimeni nu va fi fericit dacă îi este violată intimitatea. Problemele cu care vă confruntaţi nu ar trebui să fie cunoscute decât de voi, mai ales în condiţiile în care amândoi luptaţi să vă redresaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod