Ce fel de iubită eşti, în funcţie de zodia ta

Nicio relaţie nu seamănă una cu alta. Prin urmare, cunoaşterea trăsăturilor unui potenţial partener te poate scăpa de mult stres în viitor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ai o iubită din această zodie, vei fi surprins de modul rapid în care ia deciziile.

Ea e mereu impulsivă şi pare că se grăbeşte întotdeauna. Uneori, acest lucru poate fi benefic, alteori te poţi trezi că intri în anumite situaţii fără a înţelege ce se întâmplă. Cu ea ai putea să simţi că pierzi controlul asupra vieţii şi relaţiei tale. Acest lucru se întâmplă pentru că ea are o personalitate dominantă. Cu ea vei fi într-un conflict constant al teritoriului şi al spaţiului personal. Dacă eşti flexibil şi înţelegător, atunci Berbecul îţi va arăta latura lui sensibilă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Natura delicată a femeii din această zodie nu îţi va fi dezvăluită de la început, asta pentru că ea e o iubită ezitantă.

Nu se va implica într-o relaţie prea uşor şi te va evita la început. Ea se simte confortabil să fie singură pentru că iubeşte libertatea şi ştie că pierde o mulţime de lucruri bune dacă va avea un partener. Ea nu simte nevoia de a se conecta cu cineva doar pentru că dă bine la imagine şi este o persoană cu acea încredere calmă, dar fermă în ea însăşi. Nu are nevoie de nimeni pentru a se simţi completă. Ea te va studia puţin mai mult pentru a se convinge dacă meriţi să fie cu tine. Apoi, vei începe să vezi natura ei iubitoare şi grijulie. Vei realiza, de asemenea, că este o persoană care pune mult la suflet.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Femeia din Gemeni are o personalitate duală, dar are o latură care te va atrage.

Zâmbetele şi farmecul ei sunt greu de ignorat. Dar trebuie să îi răspunzi la fel, altfel îţi va dezvălui şi partea ei întunecată, una destul de greu de îndurat. Dacă nu se simte bine într-o relaţie, ea va pleca înainte să realizezi. Ea vrea entuziasm şi spontaneitate şi nu militează pentru o viaţă stabilă. Iubeşte adrenalina şi libertatea, aşa că nu te aştepta să îţi fie prea credincioasă. Ea va începe să mintă despre felul în care se simte în relaţie. Dacă tu preţuieşti stabilitatea şi previzibilitatea, poate ar trebui să îţi cauţi o altă parteneră.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Iubita ta din această zodie este o femeie caldă, confortabilă, sensibilă şi familiară.

Cea mai fericită se simte atunci când poate avea grijă de cineva. Ea e o parteneră pasională şi ştie să te iubească. Când simte că tu nu mergi în aceeaşi direcţie ca ea, atunci devine o problemă reală, însă nu devine agresivă. Nu îşi ascunde sentimentele, aşa că îţi vei da seama imediat când e dezamăgită de tine. Episoadele ei depresive şi anxioase pot fi insuportabile uneori. Ar putea izbucni din cauza celor mai mici lucruri şi nu îţi va plăcea deloc. Dar e înţelept să înţelegi că pe măsură ce ea îşi schimbă starea de spirit, ea are nevoie să îi fii aproape. Acesta e preţul dureros pe care trebuie să-l plăteşti pentru a-i câştiga încrederea, pentru că ea nu are încredere în nimeni.

Leu(22 iulie - 22 august)

Femeia din Leu este ambiţioasă, curajoasă şi îndrăzneaţă.

Vei ajunge să îi cunoşti mai bine această latură atunci când vine vorba de viaţa sexuală. Îi place aventura şi va explora şi extinde limitele plăcerii. Are o personalitate puternică şi vrea ca tu să îi vezi toate calităţile şi valorile. Când ştii că ea te iubeşte şi te respectă, atunci poţi dormi liniştit. Ea este una dintre cele mai loiale semne zodiacale. Când se îndrăgosteşte, ea îţi va oferi totul, dar călătoria până acolo nu e deloc uşoară. Dacă nu te ridici la standardele ei, atunci fii pregătit pentru lupte frecvente. Nu se potriveşte cu un bărbat leneş şi lipsit de ambiţie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara ia în serios relaţia în care e implicată.

Ea îşi canalizează toată energia pentru clădirea unei relaţii cu tine. Şi, deşi face toate astea, uneori simte că nu e suficient. Ţi se va părea ciudat la ea faptul că este prea aspră cu ea însăşi şi va trebui să o faci să îşi dea seama că e în regulă aşa cum este. Pentru că ea se percepe ca fiind o persoană care nu e suficient de bună, ea tinde să fie geloasă destul de uşor. Ea va fi mereu nesigură de relaţia ei cu tine de fiecare dată când ieşi cu colegii tăi. Deci, vei merge mereu pe coji de ouă de fiecare dată când vine vorba de situaţii precum cea menţionată mai sus. Trebuie să îi explici şi să o asiguri că dragostea ta e de neclintit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Femeia din zodia Balanţă crede că oamenii trebuie trataţi în mod egal şi cu respect şi militează pentru dreptate.

Ea nu este genul căreia să îi placă conflictul. Totodată, acest lucru are şi părţi proaste pentru că e posibil ca unele probleme să nu fie spuse tocmai pentru a evita o confruntare. De aceea, e necesar să o faci să se exprime liber. De asemenea, datorită naturii sale distractive, Balanţa va atrage o mulţime de oameni. Dacă te ştii gelos, e posibil ca acest lucru să fie o problemă. Trebuie să ştii că această nativă se teme de singurătate. Ea îşi doreşte companie. Ea este îndreptată spre stimulare intelectuală şi inovaţie, este interesată de nedreptăţile care se petrec în lume, iar tu trebuie să te învârţi în jurul sferei ei de interes.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întâlnirile cu o nativă din Scorpion nu vor fi prea roz pentru că va trebui să accepţi şi să te conformezi cu ceea ce spune.

Ea spune doar adevărul şi de cele mai multe ori pare aspră, dar asta pentru că nu ştie cum să îndulcească treburile. Îţi va lua ceva timp să poţi vorbi pe limba ei. Această nativă te va iubi din tot sufletul şi cu multă pasiune. Încrederea şi respectul nu sunt o joacă pentru ea. Aşa că, ia în serios relaţia cu ea dacă vrei să fie bine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Femeia din această zodie pune mai multă pasiune decât oricare alt semn zodical în relaţia în care e implicată.

Este o iubită care se dedică total şi care poate oferă prea mult. E un înger care nu îşi recunoaşte calităţile şi poate fi critică într-un mod nejustificat faţă de ea însăşi. Nu simte niciodată că face destul. E esenţial să fii precaut, căci dacă o critici că are mai multă grijă de alţii decât de ea însăşi, ea se va simţi şi mai rău. Acest lucru ar putea să o facă să fie şi mai nesigură şi, drept urmare, poate deveni geloasă atunci când te afli în jurul unor persoane de sex feminin. Trebuie să o asiguri că eşti implicat în relaţie aşa cum este şi ea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Femeia din această zodie este o doamnă hotărâtă şi ambiţioasă.

Ea se va implica într-o relaţie cu tine, dar doreşte să fie unică. Mediocritatea o dezgustă, şi la fel şi lenea. Va cere ce e mai bun de la tine, cât mai des posibil. Acest lucru te poate face uneori să te simţi ciudat, dar nu te îngrijora. Nu va avea nicio problemă în a face tot ceea ce e nevoie pentru ca relaţia să fie una de vis. Uneori, personalitatea ei e dominantă. E o câştigătoare indiferent de provocările pe care i le oferă viaţa. Ea e tipul de persoană care joacă cu brio rolul masculin în relaţie. De asemenea, e protectoare cu cei pe care îi iubeşte şi nu se abate de la nicio ameninţare externă la adresa liniştii şi siguranţei celui iubit. Nu e infidelă şi nu renunţă uşor. Dacă vrei o relaţie cu ea, trebuie să îi fii credincios.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi va lua destul de mult timp să înţelegi o femeie din această zodie.

Dacă se îndrăgosteşte, ea va merge cu fluxul atât timp cât îşi păstreze individualitatea. Dacă simte că libertatea îi e ameninţată, ea se va retrage. Prin urmare, ea nu răspunde la unele aşteptări din moment ce le etichetează drept inutile sau fragile. Ea poate părea foarte confuză, lucru care poate crea o mulţime de neînţelegeri. Nu e uşor să o cunoşti aşa cum este ea cu adevărat, dar efortul va merita din plin.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Să ai o relaţie cu această nativă nu e un lucru uşor, iar bărbaţii timizi vor trece prin mari emoţii.

Ea nu este tipul foarte deschis şi va avea nevoie de un îndemn pentru a ieşi cu cineva. Aşadar, ar trebui să îi câştigi încrederea. Natura ei e conservatoare şi rezervată, iar secretele tale sunt în sigurnaţă cu ea. Vei afla rapid că ea e o femeie de încredere pentru că veţi începe mai întâi fiind prieteni buni. O altă trăsătură a ei e abilitatea de a se sacrifica destul de mult pentru a îmbunătăţi relaţia. Ai grijă de nevoile ei sentimentale şi vei culege roadele muncii tale prin loialitatea şi stabilitatea relaţiei voastre.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod