Când încetează zodiile să iubească? Descoperă ce le face să nu mai creadă în dragoste

Acest lucru te va ajuta să anticipezi când o relaţie se destramă, fie că este vorba de una amoroasă, profesională sau de prietenie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul iubeşte până când e trădat.

El e un războinic din naştere şi fiecare zi a lor este o bătălie constantă. Acest semn zodiacal este pregătit să lupte până la ultima suflare. De cele mai mult ori, el luptă împotriva răului şi trădării, iar după ce câştigă, s-ar putea să se plictisească şi să caute următorul lucru care îl face furios. Berbecul este cunoscut drept un cuceritor. Indiferent de relaţia pe care o ai cu acesta, încearcă să îl menţii ocupat. Trebuie să îi oferi constant ceva pentru a-l cuceri. În felul acesta, el va fi interesat de tine pentru totdeauna.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul iubeşte până când i se frânge inima.

Acest lucru nu se va întâmpla prea uşor, pentru că chiar dacă e uşor de rănit, nu e uşor de distrus. De aceea, el e considerat credincios, stabil şi capabil să reziste indiferent de ce îi pregăteşte Universul. Odată ce i-ai câştigat încrederea, el ae putea să se răzgândească doar dacă îl faci să se simtă nesigur în privinţa propriilor alegeri. Şi nu va fi deloc uşor să realizezi asta. Nu îi insulta niciodată casa sau modul în care arată, pentru că aşa îi vei frânge inima treptat. Dacă îl critici, găseşte un mod creativ şi blând de a face acest lucru.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii iubesc până până când încerci să îi păcăleşti.

Dacă crezi că te poţi juca cu acest nativ, nu e nimic mai greşit. Nu te poţi pune cu acest maestru al înşelăciunii. Mintea lui funcţionează mai repede decât poţi anticipa, deci încercarea de a face acest lucru îţi poate face ţie rău. Odată ce îşi dă seama că vrei să îl păcăleşti, a terminat-o cu tine. Din acel moment, va încerca să găsească o cale să îţi facă o imagine proastă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul va iubi până când va fi abandonat.

Orice tip de companie esre foarte importantă pentru el. Asta nu înseamnă că nu se bucură de timp doar cu el însuşi, dar prin relaţii caută un echilibru. Prin urmare, dacă el are încredere în tine, e dispus să îţi ofere totul. Acest semn zodiacal este drăguţ, dar şi posesiv. El apreciază cu adevărat siguranţa sentimentală. Deci, nu încerca să îi trădezi încrederea, ci mai degrabă găseşte soluţii de a-l face să se simtă în siguranţă. Te va iubi până se va convinge că nu eşti demn de dragostea şi încrederea lui. În acel moment, se va retrage şi nu se mai întoarce niciodată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul va iubi până când îl vei face să se simtă prost.

Totul se învârte în jurul lui şi trebuie să se simtă constant apreciat într-o relaţie pentru că e foarte protector în privinţa imaginii lor sociale. Nu încerca niciodată să îl insulţi, mai ales în ceea ce priveşte lucrurile despre care se simt nesiguri sau pe care le consideră sfinte. Vei avea afecţiunea lui până când te vei dovedi nerecunoscător pentru toate lucrurile pe care le-a făcut pentru tine. Leii sunt oameni care preţuiesc sinceritatea, astfel încât ei sunt conştienţi de punctele forte şi defectele lor. Pur şi simplu nu vor să audă despre greşelile lor de la cei pe care îi iubesc şi vor să fie acceptaţi pentru cine sunt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara va înceta să te iubească dacă începi să o minţi.

Ea este stăpâna adevărului şi un critic absolut. Ea ştie tot ceea ce se întâmplă în jurul ei şi iubeşte să observe comportamentele oamenilor din jurul ei. Odată ce începi să o minţi, o vei pierde pentru totdeauna. Aceşti oameni vor să aibă încredere în cineva şi inima lor este plină de speranţă. Cu toate acestea, ei pot fi uşor răniţi. Dacă detectează o minciună la începutul oricărei relaţii, ea îşi va pierde imediat încrederea în acea persoană. Fecioara te va iubi până nu va pune la îndoială fiecare cuvânt pe care-l spui.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa te va iubi până când îi vei spulbera liniştea.

În calitate de pacificator şi diplomat înnăscut, acest semn zodiacal va căuta întotdeauna pacea şi paradisul. Dacă îi spulberi această ordine şi frumuseţe, vei înceta să mai exişti pentru el. Balanţa este dispusă să facă orice pentru ca o relaţie să funcţioneze, în funcţie de ceea ce îşi doreşte. Ea îţi va transmite subtil ceea ce dispreţuieşte şi e posibil să nu îţi dai seama ce să eviţi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul te va iubi până când vei începe să ai secrete faţă de el.

Cu acest nativ trebuie să fii cinstit şi să nu încerci să păstrezi secrete faţă de el. Indiferent de felul tău de a fi, un Scorpion îţi va iubi chiar şi cele mai grave defecte ale tale. Dacă vrei să te iubească pentru totdeauna, arată-ţi adevărata faţă. Nu încerca să îl amăgeşti, pentru că mai devreme sau mai târziu va afla. Acest nativ este cunoscut că iartă, dar nu uită niciodată, aşa că nu îndrăzni să te joci cu focul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul te va iubi până când îl faci să îşi piardă speranţa.

El se va supăra cu uşurinţă dacă îl faci să se simtă mizerabil. Săgetătorul te va iubi necondiţionat până când vei închide uşa optimismului pentru el. Dacă nu mai e în stare să aştepte să se întâmple ceva bun. dragostea lor va începe să dispară încet. Un Săgetător este foarte ambiţios şi doreşte lângă el doar pe cineva care să aibă încredere în viziunea şi integritatea sa. Dacă nu crezi în obiectivele lui, spune-i asta într-un mod delicat. Iar dacă tu eşti trist şi devastat, nu îl face şi pe el să îşi piardă speranţa.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul te va iubi până când te dai bătut şi renunţi.

Acest nativ este foarte priceput în a face lucrurile să funcţioneze, inclusiv în relaţii. Tot ce trebuie să faci este să cauţi tot ce e mai bun în inima acestui nativ. Momentul în care renunţi pur şi simplu este momentul în care acesta îşi pierde toată admiraţia pentru tine. Această zodie se îndrăgosteşte de cineva care o admiră. Indiferent de cât de dificilă este viaţa, încearcă mereu să găseşti o modalitate de a te îmbunătăţi şi de a evolua. Chiar dacă acest lucru poate dura mult timp, explică-i că vrei să faci lucrurile să meargă mai bine. În acest fel, el te va iubi până la sfârşitul zilelor lui.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul te va iubi până când vei începe să fii ca toţi ceilalţi.

Acest nativ se simte atras de orice lucru care e unic. Micile lucruri inedite la tine sunt acelea care îl vor face să se apropie de tine. Cu alte cuvine, nu îţi ignora unicitatea. De fapt, îmbrăţişează calităţile tale şi cultivă-ţi talentele. Nu te opri niciodată din a scoate secrete din mânecă şi astfel îi vei menţine viu interesul.  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti te va iubi până când te vei opri din a-l face să viseze.

Peştii te vor admira şi te vor iubi până când îi vei face să îşi piardă credinţa în visele lor. Nu trebuie să te opreşti niciodată din a-i inspira cu cuvintele tale blânde şi cu inima ta caldă. Deşi ar putea părea reci, aceşti nativi sunt destul de sensibili. Din când în când, au tendinţa de a se desprinde de realitate şi de a începe să trăiască în poveşti. Este în regulă să îi aduci din nou pe Pământ, dar nu o face într-un mod violent. Inimile unor visători ca ei au nevoie de diversitate, aşa că dacă respecţi acest lucru, te vor iubi până la moarte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod