Cum să porți o rochie maxi în această iarnă. 5 idei

Rochiile maxi sunt piese vestimentare confortabile, dar și ușor de asortat. Iar partea cea mai bună este că le poți include și în ținutele de iarnă, nu numai în cele de vară.
Deși imprimeurile florale în nuanțe deschise pe care le purtăm vara nu sunt o opțiune bună pentru rochiile maxi de iarnă, ai la dispoziție o mulțime de alte variante care se potrivesc cu sezonul rece. De exemplu, carourile se numără printre trendurile acestui sezon. De asemenea, imprimeurile de inspirație florală și botanică în nuanțe ceva mai închis și misterioase sunt excelente pentru ținutele tale de iarnă.

Descoperă câteva moduri în care poți purta rochiile maxi în această iarnă:

Rochie maxi și top din dantelă

Poartă o rochie maxi cu decolteu de tip V în asociere cu un top delicat din dantelă, cu guler înalt. Echilibrează ținuta cu o jachetă neagră din piele și o pereche de pantofi într-o culoare care atrage privirea.



Rochie maxi de vară și pulover masiv

Nu te poți desprinde de rochiile tale maxi de vară? Atunci le poți purta și iarna, dacă știi cum să le asortezi. De exemplu, poți purta un pulover gros, supradimensionat, deasupra unei rochii vaporoase de vară.
Asociază cu o pereche de ghete sau botine. De asemenea, dacă ești suficient de curajoasă, asortează cu sandale purtate cu șosete, un trend îndrăzneț purtat de fashionistele nonconformiste.



Ținută all-white cu rochie maxi

O ținută monocromatică are câteva avantaje care nu pot fi ignorate. De exemplu, creează iluzia unei siluete alungite și te ajută să pari astfel mai înaltă. Poartă o rochie albă maxi în asociere cu o jachetă albă. Dacă vrei un strop de culoare care să ofere un accent ținutei, alege o pereche de cizme sau ghete statement, într-o nuanță intensă.



Rochie maxi cu motive florale

Imprimeurile florale în tonuri închise se potrivesc cel mai bine sezonului rece. O astfel de rochie maxi te va ajuta să obții rapid o ținută perfectă pentru zi.
Pentru un plus de originalitate, înlocuiește cureaua cu o bandană.




Rochie maxi și haină din blană artificială

O altă metodă de a purta o rochie maxi de vară și pe timp de iarnă este asocierea ei cu o haină din blană artificială. Iar pentru a contrabalansa efectul elegant al hainei de acet tip, accesorizează cu o pereche de teniși sau sneakerși.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod