Asociația Națională a Antreprenorilor a aniversat 5 ani de activitate și susținere a antreprenorilor români!

Asociația Națională a Antreprenorilor a sărbătorit miercuri, 6 decembrie, 5 ani de existență, în cadrul unei gale unice, găzduită de Hotel Cișmigiu – un hotel cu o istorie de 150 de ani. Evenimentul s-a bucurat de numeroși invitați, mulți antreprenori români renumiți din toată țara, au dat curs invitației lansate de către ANAA. Gazda evenimentului a fost Președintele Asociației, Cristina Chiriac și fondatoarea brandului românesc Flori de ie.

În cadrul galei, colegiul director al ANAA a decis să premieze partenerii și susținătorii care le-au fost alături în proiectele și evenimentele organizate de-a lungul anilor.

Câștigătorii celor nouă trofee au fost: Ambasada Statelor Unite ale Americii, Agerpres, Ziarul Bursa, DHL, Business Woman, Eva.ro, Pandorra Story Style, România Tv, Hotel Cișmigiu.

Gala acestui an a reprezentat reflectarea celor cinci ani de existență a proiectului de susținere și promovare a mediului antreprenorial. În cadrul evenimentului s-a discutat despre ce au făcut, despre ce mai trebuie făcut, și s-au premiat cu mândrie antreprenorii implicați activ în promovarea obiectivelor Asociației.

Alături de câțiva membri ANAA, antreprenori români, am organizat o tombolă pentru participanți. Premiile au venit din partea: Bio Green, REENA Fine Jewelry, Beauty Center Sofia Eleni, Despotiko Crystals Pearls.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod