Noutate în stomatologie. Un sistem de implant multiplu te ajută să ai un zâmbet nou în 24 de ore

Sistemul premium de implant multiplu Straumann® Pro Arch a fost introdus în premieră și la noi în țară. El ajută pacienții să obțină un zâmbet nou în 24 de ore.
În premieră în România, Dent Estet introduce sistemul premium de implant multiplu Straumann® Pro Arch, care oferă zâmbet complet în doar 24 de ore!  

”Acesta este indicat persoanelor care și-au pierdut majoritatea dinților sau celor care au dinții prezenți compromiși și irecuperabili. De asemenea, este alternativa ideală pentru persoanele cărora li s-a recomandat purtarea protezei dentare." spune dr. Alexandru Georgescu, Study Club President, International Team of Implantology, mentor Straumann și medic primar stomatolog la Dent Estet, clinica unde se găsește sistemul premium de implant multiplu Straumann® Pro Arch.
  
”Noul sistem este de fapt o lucrare fixă, montată cu ajutorul a 4-6 implanturi inserate în unghiuri și poziții strategice și reprezintă soluția ideală și pentru pacienții cu resorbție osoasă.” continuă dr.
Alexandru Georgescu.

Straumann este lider global în producerea de implanturi și prima alegere a medicilor implantologi din întreaga lume. Straumann® PRO Arch este validat științific de peste 35 de ani de cercetare efectuată de Straumann Group. De asemenea, Academia Americană de Implantologie Dentară consideră aceste sisteme ca fiind singura soluție de tratament care înlocuiește mai mulți dinți lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a zâmbetului.

7 beneficii:

Pacientul pleacă de la prima vizită la stomatolog cu o lucrare protetică fixă din 10 coroane dentare din acrilat (lucrarea finală, din 12 coroane de zirconiu, urmează să fie pusă peste 6-8 luni).
2. Straumann® PRO Arch este special față de alte sisteme de tipul "dinți ficși în 24 de ore" datorită materialului Roxolid (mult mai rezistent decât titanul simplu) și a suprafeței de integrare SLActive care oferă oseo-integrare în jumătate din timpul necesar altor sisteme și proprietăți de vindecare incredibile.
4.
Este eliminată necesitatea unor operații complexe precum adiția de os, repoziționarea de nerv și a altor tratamente auxiliare implantului dentar.
5. Garanție pe viață pentru componentele sistemului de implant. 
6. Costuri predictibile – prin proceduri clare și etapizate explicate de către medicul stomatolog, pacientul cunoaște toții pașii tratamentului și costurile aferente acestuia.
7. Efecte estetice deosebite – aspectul feței se îmbunătățește și este vizibil întinerit.

La DENT ESTET, până pe 31 august, pachetul Straumann® PRO Arch Implant System are mai multe beneficii:
Reducere pe ambele arcade, atât pe 4 implanturi, cât și pe 6 implanturi 
Ghid chirurgical inclus
Vindecare rapidă cu tehnologia PRGF 
Voucher de 1500 de euro pentru lucrarea protetică finală din zirconiu. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod