Te-ai lasat de fumat? Impartaseste-ti ponturile!

Facebook Twitter Comenteaza
Te-ai lasat de fumat? Impartaseste-ti ponturile!

Daca ai reusit sa te lasi de fumat sau sau sa nu devii dependent de nicotina poti sa impartasesti pe 7 si 8 mai ponturile tale care pot ajuta si alte persoane sa renunte la tutun.

 

Pe 7 si 8 mai chiar la intrarea in Parcul Unirii, la standul Campaniei HELP - pentru o viata fara tutun in cadrul ONG FEST poti sa iti divulgi metodele care ar putea fi foarte utile pentru fumatorii care doresc sa renunte la fumat.

De asemenea, iti poti testa concentratia de CO din aerul expirat si vei primi cate un obiect promotional al campaniei.

Pe 31 mai 2009, de Ziua Mondiala fara Tutun, Comisia Europeana a lansat a doua etapa a amplei sale campanii media destinata prevenirii si stoparii fumatului si informarii cu privire la pericolele fumatului pasiv in 27 de State Membre ale Uniunii Europene, in continuarea campaniei initiale de patru ani, desfasurata intre anii 2005 si 2008.

Campania se adreseaza in mod special tinerilor.

Desfasurata in toate cele 27 de tari membre U.E., campania Comisiei Europene „HELP – Pentru o viata fara tutun” a fost una dintre cele mai importante initiative de sensibilizare asupra unui aspect din domeniul sanatatii organizata vreodata in lume. Isi propune sa ofere sprijin tinerilor pentru a nu incepe sa fumeze, pentru a rezista presiunii anturajului sau pentru a face fata fumatului pasiv.  


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simi pe 10 Mai 2010, 08:21
    "in sfarsit nefumator" Allen Carr

    si eu m-am lasat de fumat de 1 an si jumatate . am citit cartea lui Allen Carr, pe care o puteti descarca de pe net. succes!

    0
    0

  • lili pe 9 Mai 2010, 16:05
    m-am lasat de fumat

    M-am lasat de fumat de 9 luni ( fumez de 22 de ani) si sunt tare mandra de mine. M -am lasat asa dintr-o data, m-am sculat intr-o dimineata si am zis GATA de astazi nu mai fumez, pentru ca viata mea este mai importanta decat o tigara.Mentionez ca in noaptea precedenta mi-a fost cam rau (ma sufocam, ma intepa inima, tuseam...etc) si am un copil de crescut , sunt inca tanara si nu vreau sa mor, miros mai frumos ( si hainele mele si gura mea) si ma simt excelent.Totul inseamna NUMAI vointa. Renuntati la tigari fara nici o remuscare, viata voastra este mult mai importanta decat O TIGARA. Mult SUCCES si un gram de ambitie.

    0
    0

  • geogy_78 pe 9 Mai 2010, 14:50
    M-am lasat de fumat

    Buna.Eu am incercat sa renunt la tigari dandu-mi seama ca nu este deloc benefic organismului dar nu am reusit . Ma lasam pentru maxim o saptamana si apoi reveneam iar la vechiul obicei … fumatul .O prietena mi-a recomandat un produs natural Noni de care ea a auzit la Tv.M-am hotarat sa-l incerc si va pot spune ca a facut minuni in cazul meu .M-am lasat de fumat si in plus m-am simtit si foarte bine ! Bafta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod