12-16 mai: Congresul Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva

Facebook Twitter Comenteaza
12-16 mai: Congresul Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva

In perioada 12-16 mai la Sinaia va avea loc cel de-al 36 - lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva la care vor participa specialisti din alte tari in special Franta si Israel pentru a promova cele mai inalte standarde ale practicii anestezice si de terapie intensiva.

 

"Cu speranta ca si in acest an au fost create toate conditiile unor sesiuni stiintifice de valoare ce acopera multe din temele importante din domeniile A.T.I., Medicinei de Urgenta si Tratamentul durerii, va asteptam sa va aduceti contributia facand cunoscute realizarile dumneavoastra cele mai importante", precizeaza Prof.

Univ. Dr. Serban Marinescu, Presedintele Congresului si al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva( (S.R.A.T.I.).

Organizate de Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva, Societatea Franceza de Anestezie si Reanimare, Societatea Israeliana de Anestezie si de Societatea Romana de Sepsis, evenimentele se desfasoara in paralel cu ATImedica, expozitia medicala specializata unde vor fi prezente 42 de renumite companii medicale din domeniu, prezentand consumabile, aparatura, echipamente si instrumente de anestezie si terapie intensiva de ultima generatie.


Cu un program stiintific de tinuta si 74 de conferentiari (din care 33 specialisti din strainatate), Congresul SRATI 2010 reuneste peste 1.000 cadre medicale, din tara si din strainatate.

Pentru informatii suplimentare accesati pagina congresului www.sraticongres.ro 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod