Metodele naturale, cele mai eficiente in mentinerea siluetei


Facebook Twitter Comenteaza
Metodele naturale, cele mai eficiente in mentinerea siluetei

Vitamina C contribuie la procesul arderii grasimilor, iar cantitatea zilnica recomandata ar trebui sa fie în jur de 75 de miligrame, arata un studiu recent.

 

O jumatate de grepfrut furnizeaza organismului aproximativ 44 de miligrame de vitamina C, iar majoritatea fructelor sunt bogate în vitamina C si contin si fibre, necesare, de asemenea, in procesul de slabire. De asemenea, cafeina accelereaza procesul de ardere a grasimilor si un consum moderat de cafea, fara adaos de lapte sau zahar, este benefic in timpul unui regim de slabit, potrivit unor cercetari in domeniu. 

"Daca dorim sa slabim sanatos este important sa avem o alimentatie echilibrata bazata in special pe cereale integrale, legume, fructe si peste si sa consumam cu moderatie produsele care contin zahar si grasimi si de asemenea sa nu uitam sa facem miscare in fiecare zi. Alte recomandari de care trebuie sa mai tinem seama sunt consumul alimentelor in portii mici, iar servirea mesei trebuie sa se faca in bucatarie si nu in fata televizorului. Alaturi de alimente putem consuma si o cafea solubila 100% naturala dupa masa, intrucat cafeaua solubila are un continut caloric de doar 1 Kcal/portie (1.8g de cafea + 150 ml de apa)", declara Elena Casapu, specialist Nescafe in nutritie.

In afara de alimentele care ne ajuta sa ardem caloriile, specialistii in nutritie si fitness ne ofera cateva metode la indemana tuturor care ne pot ajuta sa ardem caloriile. Activitati precum plimbatul, dansul, ciclismul sau pur si simplu urcatul scarilor sunt metode eficiente prin care putem arde calorii. In 15 minute de plimbare sau 20 de minute de dans intr-un ritm moderat ardem 100 de calorii. Daca alegem sa facem jogging timp de 30 de minute vom avea mai multa energie si cu 320 de calorii in minus.   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod