Pretul biletelor la Festivalul Peninsula, neafectat de majorarea TVA

de Nicoleta Tarantus, 6 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Pretul biletelor la Festivalul Peninsula, neafectat de majorarea TVA
Pretul biletelor la Felsziget, care va avea loc in perioada 26-29 august, la Targu Mures, ramane neschimbat, nefiind afectat de majorarea TVA, sustin organizatorii evenimentului.

In pofida majorarii cu cinci procente a TVA, incepand cu data de 1 iulie, pretul biletelor la Festivalul Peninsula a ramas neschimbat, astfel ca un abonament valabil pe toata perioada evenimentului costa 199 de lei, iar un bilet de o zi costa 80 de lei, potrivit unui comunicat emis de organizatori.

Conform sursei citate, la fata locului un abonament costa 240 de lei, iar biletul de o zi - 100 de lei.

Pe langa anuntul ca pretul biletelor si abonamentelor la Festivalul Peninsula ramane neschimbat, organizatorii sustin ca la eveniment si-au confirmat prezenta artisti noi, internationali si autohtoni.

Este vorba de "trupa construita pe ritmuri de flamenco, breakbeat si drum and bass" N.O.H.A, care va sustine concertul de incheiere de la Terasa Kiss a Festivalului Peninsula, de Noise of Human Art, si de "cea mai iubita trupa de petrecere din Transilvania, Tunderground".


Festivalul Peninsula, care se va desfasura intre 26 si 29 august, la Targu Mures, va reuni la aceasta editie peste 70 de artisti, printre ei numarandu-se Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod