Programul "Dializa de vacanta" continua

Facebook Twitter Comenteaza
Programul

Persoanele care necesita dializa au ocazia sa plece in vacanta, deoarece pot urma aceste sedinte, gratuit in cadrul programului "Dializa de vacanta".

 

Programul „Dializa de vacanta", initiat de Fresenius NephroCare, asigura rezervarea sedintelor de dializa astfel incat pacientii pot pleca in concediu, continuandu-si totodata sedintele de tratament prin hemodializa la cele mai inalte standarde de calitate. Orasele incluse in program acopera destinatii variate: litoral (Constanta), munte (Brasov), manastiri din Moldova (Suceava, Iasi, Bacau), Slanic Moldova (Onesti), Baile Felix, Herculane (Oradea).

 

Programul „Dializa de vacanta" nu presupune niciun cost pentru pacient, tratamentul fiind decontat in totalitate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

"Persoanele care urmeaza un tratament de dializa intampina in general dificultati in a-si planifica vacanta, din cauza limitelor legate de mobilitate. Sunt practic dependente de aparatele de dializa, deoarece sunt nevoite sa urmeze tratamentul de mai multe ori pe saptamana, aceste sedinte fiindu-le vitale. Prin programul „Dializa de vacanta", pacientii se pot bucura nestingherit de concediu alaturi de cei dragi",
a declarat Ioana toncu, Director Operational Fresenius NephroCare Romania.



Orice persoana care urmeaza un tratament prin hemodializa se poate inscrie in acest program, in baza acordului din partea medicului nefrolog curant si prin programare cu cel putin doua saptamani inainte la centrul din orasul ales pentru petrecerea vacantei. Programarile se pot face la 0723.550.123 sau dializadevacanta@fmc-romania.ro 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • smoleanu camelia pe 14 Iul 2012, 10:21
    Adresele centrelor de dializa de vacanta

    Buna ziua! A-s dorii adresele centrelor de dializa din orasele apartinatoare.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod