Explozie de energie concentrata intr-un plic

De ce este important aportul de Magneziu si Potasiu? Magneziul si potasiul sunt considerate a fi elemente vitale, fiind activ implicate in majoritatea proceselor fiziologice din organismul uman. Asigura echilibrul hidro-salin al organismului, contractia musculara si transmisia nervoasa, sustin metabolismul si sistemul nervos si pe termen lung sunt extrem de importante pentru sanatatea inimii si a vaselor sangvine.

De ce este important aportul de Magneziu si Potasiu? Magneziul si potasiul sunt considerate a fi elemente vitale, fiind activ implicate in majoritatea proceselor fiziologice din organismul uman.

 

Asigura echilibrul hidro-salin al organismului, contractia musculara si transmisia nervoasa, sustin metabolismul si sistemul nervos si pe termen lung sunt extrem de importante pentru sanatatea inimii si a vaselor sangvine.

Care sunt simptomele carentei acestor minerale?

Deficienta acestor elemente implica anumite simptome deloc placute: nervozitate, migrene, stres, oboseala, insomnie si agitatie, spasme sau crampe musculare, carcei, greata si varsaturi sau scadere a poftei de mancare.



O explozie de energie intr-un plic gata de baut cu un gust racoritor de portocale
MGK VIS, pe baza de Magneziu si Potasiu, este un supliment alimentar ideal pentru a combate starile de oboseala in orice moment al zilei.

 

-Restabileste echilibrul hidrosalin al organismului

 

Combate transpiratia excesiva si efectele negative ale stresului si oboselii
Ideal pentru cei ce sustin o activitate fizica sau intelectuala intensa si pentru cei ce practica sport

 

Util pentru adolescenti, mai ales in timul studiului sau n perioadele de suprasolicitare fizica si intelectuala.
Ideal pentru persoanele ocupate, in continua miscare, MGK VIS reprezinta o explozie de energie concentrata intr-un plic usor de utilizat.

Formatul practic, administrarea rapida si gustul placut de portocale asigura un produs complet, care te sustine in orice moment al zilei.

    

Produs disponibil in farmaciile Help Net selectionate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod