Hollywood: 5 vedete care sunt mândre de posteriorul lor. Care-i cel mai tare?

Care este partea trupului cu care te mândreşti şi pe care încerci să o pui întotdeauna în valoare? Ai fost înzestrată cu sâni de vis sau fund bombat? Sau ai picioare lungi care nu pot trece neobservate? Multe dintre vedete se declară îndrăgostite de posteriorul pentru care muncesc ore întregi la sală şi nu ezită să se mândrească cu el. Iată 5 dintre celebrităţile care se laudă cu formele lor!
1 din 6

Sofia Vergara

Formele voluptuoase i-au adus faimă şi titlul de cea mai sexy femeie din lume în 2012. La 41 de ani, Sofia Vergara se poate lăuda cu o carieră de succes în actorie şi cu un trup perfect. Conştientă de atuurile ei, actriţa îşi expune cu mândrie formele de fiecare dată când are ocazia. Aflată în vacanţă împreună cu logodnicul său, Nick Loeb, Sofia a postat pe Twitter o fotografie în care care vedeta era tocmai posteriorul perfect tonifiat.

Actriţa a declarat recent că este conştientă că succesul ei se datorează în mare parte fizicului: "Faptul că sunt o fată drăguţă, voluptuoasă, mi-a deschis multe uşi. Ar fi nedrept să spun că toată faima vine de la talentul meu".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • livia pe 11 Iul 2013, 15:47
    hahaha

    al madonnei e ingrozitor de urat!!! de fapt asa e ea toata!!!

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod